Gasca Zurli Si Radio Zu prezinta evenimentul Am O Casuta Mica!

/ / Modificat: 2014-04-15
Gasca Zurli Si Radio Zu prezinta evenimentul Am O Casuta Mica!

Gasca Zurli Si Radio Zu prezinta evenimentul Am O Casuta Mica!

Lansarea CD-ului "Am o casuta mica" si spectacolul original Am o casuta mica

Duminica, 27 aprilie, ora 11.00, Palatul National al Copiilor

Gasca Zurli, cea mai iubita trupa pentru copii din Romania, a pregatit tuturor Zurlifanilor o surpriza de proportii: lansarea CD-ului Am o casuta mica, care curpinde cele mai noi si iubite cantece ale Gastii si, binenteles, super-hitul Am o casuta mica!

De la lansarea din vara anului trecut, cantecul "Am o casuta mica" a devenit un adevarat imn al copiilor si parintilor. Cu totii stiu versurile, miscarile, iar filmarea de pe Youtube a adunat pana acum 500.000 de vizualizari.

CD-ul contine 10 piese, cantece originale compuse si orchestrate de Cornel Sorian, pe versuri de Mirela Retegan si este produs de A&A Records.

Odata cu lansarea CD-ului, prietenii din Gasca Zurli joaca spectacolul Am o casuta mica, o poveste interactiva, plina de energie si culoare,  cantece si veselie.

Timp de o ora, copiii si parinţii canta si danseaza impreuna cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdranganel, Truli si cel mai nou membru al Gastii, constructorul Yuppy. Tura Vura se va confrunta, ca intotdeauna, cu o sala protejata de Zana Buna.

Gasca Zurli are nevoie de o casuta in care sa locuiasca toate animaluţele de plus prietene. Aceasta se construieste chiar sub ochii celor mici, iar Tura Vura vine sa o strice. Prietenii din Gasca, ajutati de copiii din sala, reusesc sa o sperie, ademenind-o cu mancare sanatoasa - tocaniţa de legume si salata de fructe. Tura Vura, vrajitoarea care mananca numai cartofi prajiti si ciocolata, este nevoita sa promita cu degetul pe nasuc ca o sa manance sanatos daca vrea sa fie primita in Casuta Zurli. Zana Buna le da o mana de ajutor celor din Gasca si le infrumuseteaza casuta cu steluta ei norocoasa.

Un spectacol despre prietenie, despre munca in echipa, despre  iertare si despre bucuria de a fi impreuna.

Informatii eveniment

Distributia: Vero Caliman- Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Gabi Plopan – Zana Buna, Razvan Marina - Truli, Marius Petrescu – Zdranganel, Alex Tcaci- Yuppi si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Dupa spectacol, Gasca ZURLI, impreuna cu prietenii de la Radio ZU si cu toti Zurlifanii va filma videoclipul super hitului Am o casuta mica!
 

Bilete s-au pus in vanzare la Casieria Palatului National Al Copiilor si on-line pe www.eventim.ro

Biletele se pot cumpara si la spectacolele  de  la Puzzle Cafe (Calea Victoriei 155, bloc D1) in intervalul orar 10.00-12.00.

Informatii la tel: 0728.295.872.

Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Gasca zurli Zurli

Articole recomandate

Citeste si despre