GAUDEAMUS Carte scolara 2013

/ / Modificat: 2013-09-23
GAUDEAMUS Carte scolara 2013

GAUDEAMUS Carte scolara 2013

Targul GAUDEAMUS Carte scolara, ajuns in acest an la cea de a XI-a editie, va avea loc in perioada 19 – 29 septembrie intr-un pavilion expozitional amplasat, in premiera, intr-un spatiu indragit si usor accesibil tuturor bucurestenilor: Piata Universitatii.

Editia 2013 se inscrie in seria aniversara dedicata implinirii a 85 de ani de la prima transmisiune a postului public de radio – 1 noiembrie 1928 – si a 20 de ani de la initierea Programului LECTURA – Targurile GAUDEAMUS.

Fie ca sunteti elev, parinte, cadru didactic sau "doar" iubitor de lectura, la GAUDEAMUS Carte scolara veti gasi cu siguranta ceva util.


Oferta editiei cuprinde:

gama completa de manuale si auxiliare aprobate de Ministerul Educatiei Nationale pentru anul scolar 2013 – 2014;

o larga paleta de materiale didactice, destinate atat studiului individual, cat si activitatii in clasa;

sute de titluri din bibliografia scolara, din literatura romana si universala;

lectii interactive pe suport multimedia, cele mai recente aparitii editoriale.

Programul de vizitare al targului este zilnic intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea este libera.

Editia 2013 a Targului va ofera prilejul sa fiti generosi si sa participati la proiectul Cartile se intorc acasa.  Daca vi se pare ca biblioteca a devenit neincapatoare, daca stiti ca vor trece ani pana cand unele dintre cartile din ea vor mai fi rasfoite, va invitam sa aduceti volumele care va prisosesc la GAUDEAMUS.

Multe dintre cartile acum uitate si neglijate pot inca sa aduca multa bucurie. Pe parcursul ultimilor trei ani, peste 70.000 de volume provenite din donatii din partea expozantilor si a dumneavoastra, vizitatorii Targurilor GAUDEAMUS, au ajuns in biblioteci publice si scolare din mediul rural. Cartile donate cu prilejul Targului GAUDEAMUS Carte scolara 2013 vor avea ca destinatie bibliotecile publice din comuna Costache Negri (judetul Galati) distruse de inundatii.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targ pentru copii si parinti

Articole recomandate

Citeste si despre