Educatie de succes! Participa la cea de-a treia editie Bucharest School Fest, din 24 februarie!

/ / Modificat: 2017-02-09
Educatie de succes! Participa la cea de-a treia editie Bucharest School Fest, din 24 februarie!

Bucharest School Fest isi deschide portile vineri 24 februarie, ora 12:00 in Baneasa Shopping City- Galeria Feeria.

Salonul educatiei particulare este singurul eveniment dedicat activitatilor curriculare si extracurriculare din invatamantului privat, alternativ si multicultural bucurestean.

In cadrul evenimentul, care se desfasoara in perioada 24 - 26 februarie, vor fi prezenti reprezentantii unora dintre cele mai renumite scoli, gradinite, licee particulare, tabere si cluburi de copii. Liceul Teoretic International de Informatica – ICHB, International School of Bucharest - ISB, Gradinita si Scoala primara Happy Children Academy, Gradinita si Scoala Primara Smart Kids, Gradinita si Scoala Germana Zeppelin, Gradinita si Scoala Zece, CLAS International School, Scoala Sfanta Maria, Gradinita Aricel, sunt doar cateva nume de pe lista de participanti, care se completeaza in fiecare zi. 

Ca de fiecare data, Bucharest School Fest doreste ca pe parcursul celor 3 zile sa desfasoare un larg spectacol multicultural, aducand pe scena evenimentului copii talentatidin scoli de limba romana,engleza, turca, germana, japoneza.

Pentru acei parinti care doresc sa afle care sunt activitatile extrascolare care aduc un plus de valoare in educatia si cultivarea pasiunilor copiilor, pictura pe apa, fotografia, arta origami, desenul manga sunt cateva din atelierele pe care copiii le pot frecventa in cadrul evenimentului. Parintii pot apel la sfaturile psihologilor, ale specialistilor in nutritia si dezvoltarea copiilor care vor fi prezenti la Bucharest School Fest.

Asadar, nu rata deschiderea oficiala care va avea loc vineri 24 februarie, incepand cu ora 12:00, si va fi urmata de un spectacol multicultural.

“Intr-o perioada in care invatamantul din Romania este la rascruce, in care parintii fac eforturi mari in a alege ce e mai potrivit pentru copii lor, dorim a contribui la luarea unei decizii cat mai bine documentate. Bucharest School Fest este evenimentul la care nevoia parintilor de a descoperi o cat mai bogata informatie despre invatamantul privat, se intalneste cu dorinta educatorilor de a prezenta o cat mai larga oferta educationala.” - a declarat Victoria Lupu, Director General Distinct Image, compania organizatoare Bucharest School Fest.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre