Divertiland Spring Fest, editia a II-a - Targ de Martisor dedicat micilor antreprenori

/ / Modificat: 2017-03-06
Divertiland Spring Fest, editia a II-a - Targ de Martisor dedicat micilor antreprenori

Divertiland Playland si Centrul de activitati Bursuceii Veseli organizeaza cel mai mare targ de Martisor dedicat micilor antreprenori.

Peste 20 de gradinite expun in scop caritabil produse realizate de copii, peste 1000 de vizitatori asteptati.

Divertiland Playland impreuna cu Centrul de activitati pentru copii Bursuceii Veseli organizeaza duminica, 26 februarie 2017, intre orele 10:00-18:00 Targul de Martisoare Divertiland Spring Fest, editia a II-a.

Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul gazduieste peste 20 expozanti (gradinite si scoli) care vor dona 50% din vanzarile de martisoare asociatiei partenere Taxiul cu Bomboane pentru a finanta Centrul Bomboland - cel mai nou proiect al asociatiei dedicat copiilor cu nevoi speciale sau pacienti ai spitalelor de pediatrie, precum si pentru copii si adolescenti din medii defavorizate.

Evenimentul are un dublu scop: incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit antreprenorial, dezvoltarea creativitatii si a abilitatilor de lucru in echipa, dar si o importanta latura caritabila prin donatiile din incasarile obtinute din vanzari, care vor ajunge la micii beneficiari ai  Centrului Bomboland.

"Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de manifestari, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atractiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa targ si achizitionarea de martisoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand singura partie acoperita de schi din Romania, derdelusul, pista de karting si multe alte atractii. De asemenea, special pentru data de 26 februarie, pretul biletelor de acces, care includ si utilizarea tuturor atractiilor si echipamentelor specifice, este de 35 lei pentru copii, adultii beneficiind de intrare gratuita", a declarat Antony Lourezos, General Manager Divertiland.

Programul de distractie este completat de numeroase momente artistice sustinute de copii din cadrul Studio Intermezzo, Scoala de Dans Dance World, Gradinita Avram Iancu sau Centrul Bursuceii Veseli. Cei mici vor putea participa si la ateliere de creatie organizate la standuri.

Urmariti-ne pe: Facebook Divertiland playland sau pe www.divertilandplayland.ro si pe www.bursuceiiveseli.ro  / Facebook Bursuceii Veseli.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Martisor 1 Martie copii

Articole recomandate

Citeste si despre