Deschiderea Scolii de Vara de la Boem Club, marcata de un important spectacol concert

/ / Modificat: 2017-06-22
Deschiderea Scolii de Vara de la Boem Club, marcata de un important spectacol concert

Sambata, pe data de 24 iunie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, Boem Club, va sustine un grandios spectacol concert in care ritmurile de muzica clasica se vor imbina cu acorduri de muzica usoara, pop, jazz sau dance.

Peste 150 de cursanti ai scolii, copii, tineri si adulti, vor incanta publicul cu piese la vioara, chitara, pian, saxofon sau cu vocea.

Spectacolul concert „Vara Muzicala” marcheaza totodata inceperea cursurilor Scolii de Vara la Boem Club, program prin care toti iubitorii si amatorii de muzica, care isi doresc sa invete sa cante la instrumentul preferat sau cu vocea, pot profita de timpul liber din perioada vacantei pentru a-si petrece vara intr-un mod inedit si distractiv in acelasi timp, luand cursuri de muzica. Noutatea programului Scolii de Vara consta in faptul ca vine in intampinarea tuturor prin tarife mai scazute fata de anul scolar si prin faptul ca se pot sustine cursuri intensive, cu frecventa de 4 sau chiar de 5 ori pe saptamana, astfel incat la sfarsitul verii cursantii sa se poata mandri cu faptul ca pot interpreta piesa favorita la un instrument.

Cursurile de muzica sunt sustinute de profesori absolventi de Conservator, cu experienta in predare, iar programa sustinerii cursurilor de muzica este concepta de specialistii pe domeniul educational de la Scoala de Muzica Boem Club.

De asemenea, pentru cei care nu au instrument, Boem Club pune la dispozitie serviciile Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de instrumente din Bucuresti, unde cei interesati pot gasi piane, pianine acustice si accesorii la preturi foarte bune.

Concertul „Vara Muzicala” va fi si o pledoarie pentru muzica, un context in care se va face dovada faptului ca muzica nu are varsta, ca oricine poate incepe oricand studiul unui instrument si ca muzica in sine ofera o satisfactie imensa, atat ptr cei mici, cat si pentru cei mari.

Partenerii Concertului sunt: Agentia de presa Agerpres, www.copilul.ro, www.copiisimamici.ro, Ziarul Ultima Ora, www.suntparinte.ro.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din tara, oferind cursuri de muzica pentru toate varstele si pentru orice nivel de pregatire muzicala. Cu o echipa de peste 40 de profesori absolventi de Conservator, Boem Club are 3 sedii in 3 zone importante din Capitala: Dorobanti, Alba Iulia si Drumul Sarii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente in bucuresti Evenimente 2017 Activitati copii

Articole recomandate

Citeste si despre