Cursuri de actorie si public speaking Q-Feel

/ / Modificat: 2012-11-27
Cursuri de actorie si public speaking Q-Feel

Scoala de Teatru Q-Feel anunta pentru aceasta toamna reduceri speciale la sesiunile de dictie si public speaking, precum si la cursurile de actorie pentru adulti. Persoanele care doresc sa se inscrie la cursuri vor plati in luna septembrie cu 50 % mai putin, adica 50 RON pentru o sesiune de 4 h. Si parintii care doresc sa urmeze cursuri de actorie si isi inscriu copilul la un curs de actorie oferit de Q-Feel, vor obtine un discount de 100 RON din pretul cursului pentru adulti.

Programul cursurilor

Dictie si public speaking

12 septembrie (ora 18:30 – 21:30)
                                    
16 septembrie (ora 10:30 – 13:30)


Cursurile de dictie si public speaking sunt adresate persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare cu cei din jur, la nivel formal sau informal. Dupa finalizarea lectiei de dictie, cursantii capata ritm si forta in voce, o pronuntie mai clara, atitudinea potrivita pentru discursuri publice si mai ales expresivitate, un ingredient pretios pentru un bun vorbitor.

Cursuri de actorie pentru adulti

19 septembrie (ora 19:00)

Cursurile de actorie pentru adulti reprezinta o excelenta modalitate de relaxare activa si totodata un pas inainte in planul de dezvoltare personala. Prin intermediul tehnicilor artei teatrale, cursantii reusesc sa-si exprime liber personalitatea creativa, sa relationeze mult mai usor cu cei din jur si mai ales sa castige mai multa incredere si respect de sine.

Cursul include: tehnici de respiratie, dictie, improvizatie, miscare si atitudine scenica, mima, pantomima, comunicare, prezentare discurs, studiu pe baza textului, spectacol de teatru.

Cursurile de actorie pentru copii

15 septembrie (ora 12:00)

Cursurile de actorie pentru copii ii implica pe micii cursanti intr-un proces de invatare prin joc. Prin intermediul tehnicilor teatrale, acestia castiga incredere in propriile decizii si invata sa actioneze pe cont propriu.

Jocurile de rol, improvizatia si exercitiile de dictie ii ajuta sa-si exprime liber si creativ personalitatea si le dezvolta abilitatile de relationare cu ceilalti. Cursul este totodata un sprijin pentru parinti in educatia copilului.

Scoala de Teatru Q-Feel organizeaza de 4 ani cursuri de actorie pentru adulti si copii, dar si programe de training si dezvoltare personala destinate angajatilor din companii. Participanii la cursurile de actorie, dictie si public speaking, workshop-uri si module de teambulding invata sa se relaxeze activ si sa-si exprime creativ personalitatea prin intermediul tehnicilor artei teatrale. Filosofia Q-Feel este strans legata de respectul pe care ni-l acordam atat noua, cat si celorlalti, iar o mai buna comunicare cu cei din jurul nostru inseamna in primul rand o mai mare incredere in noi. Intra pe www.cursuri-actorie.ro si pe pagina de facebook  pentru programul cursurilor de actorie si alte detalii legate de activitatile Q-Feel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre