Creative Arts le da copiilor liber la zbantuiala la Balkanik Festival

/ / Modificat: 2014-09-12
Creative Arts le da copiilor liber la zbantuiala la Balkanik Festival

Creative Arts ii asteapta pe copii la primul Balci Urban din Bucuresti, organizat in cadrul Balkanik Festival, intre 12 si 14 septembrie.

Copiii au fost dintotdeauna cei mai bucurosi oaspeti ai balciurilor, de unde plecau mereu cu zambetul pana la urechi, indulciti cu alvita si rasucind tiribombe din rumegus. 

Pentru ca vrem sa le oferim si copiilor din ziua de azi ocazia de a avea amintiri dragi de la balci, ii poftim pe toti La Harjoneala, un spatiu special amenajat pentru ei in cadrul Balciului Urban de la Balkanik Festival. Aici vor avea parte de zbenguiala si veselie, jocuri si ateliere care mai de care, unele balcanice, altele urbane. 

Copiii mai maricei vor invata sa teasa covorase taranesti, vor inveli sticle in sfoara, vor face colaje din seminte si bijuterii din margele, vor descoperi magia rotii olarului si a sticlariei, dar vor face cunostinta si cu arta urbana a operelor cu spray-uri colorate. 

Intrarea la Balkanik Festival este libera pentru copiii pana in 7 ani, asa ca ii asteptam pe toti in spatiul La Harjoneala, chiar si pe cei foarte mici. Pentru ei avem un tarc plin cu nisip, unde se pot juca in voie cu lopatelele si galetusele aduse de acasa. 

Nu avem limita de varsta si nici intervale orare pentru atelierul de codite impletite si sesiunile de body-painting, la care sunt poftiti toti vizitatorii Balciului Urban. 

Notati-va insa programul atelierelor pentru copii, valabil pentru toate cele trei zile de festival, din 12 pana pe 14 septembrie si contributiile pentru artisti: 

12:00-13:30 / Colaje cu seminte – 10 lei/participant

14:00-15:30 / Sticle imbracate cu sfoara – 10 lei/participant

16:00-17:30 / Covorase taranesti – 10 lei/participant

18:00-19:30 / Atelier de beading - 10 lei/participant

Balkanik Festival este unul dintre cele mai indragite festivaluri din Bucuresti si se desfasoara la Gradina Uranus (strada Uranus 144) intre 12 si 14 septembrie.

Ajuns anul acesta la a patra editie, Balkanik Festival promite cel mai exploziv fusion de muzica din Balcani, cu muzica electro-acustic, reggae, jazz si hip-hop. 

Concertelor li se adauga Balciul Urban, deschis intre orele 12:00 – 23:00, cu targ de mancaruri traditionale romanesti si balkanice, targ de obiecte handmade si zona de relaxare Tea&Coffee. 

Mai multe detalii despre Balkanik Festival se gasesc pe www.balkanikfestival.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre