Conspiratia Bebelusilor a fost deconspirata

/ / Modificat: 2016-12-22
Conspiratia Bebelusilor a fost deconspirata

Cine ar fi crezut ca bebelusii nostri au planuit o conspiratie la nivel mondial?

Aceste fiinte angelice care schimba definitiv stilul de viata al parintilor, care au nevoie de multa atentie in primii ani de viata care creeaza zilnic un morman de haine de spalat, pateaza tot pentru ca... asa fac ei cand sunt mici si dulci.

Insa este bine de stiut ca toate aceste gesturi nu sunt deloc intamplatoare, ci fac parte, de fapt, dintr-un plan global. Detergentul lichid de rufe Persil a fost cel care a ajutat la deconspirarea planului lor.

Conspiratia Bebelusilor a fost data in vileag de mamica Mila Waters, dupa ce a observat aparitia petelor intr-o serie de momente cheie, imediat ce a nascut-o pe fetita sa. La inceput, ea nu a luat in seama aparitia lor, dar, in timp, si-a dat seama ca exista un tipar. Dupa ce mamele din lumea intreaga i-au impartasit experiente similare, despre cum bebelusii si copiii lor dragi creeaza pete peste pete, concluzia a fost evidenta: este vorba de o conspiratie globala si trebuie sa gaseasca o solutie.

Detergentul lichid de rufe Persil a oferit solutia eficienta care sa puna capat tuturor petelor si s-a alaturat, astfel, parintilor in lupta impotriva petelor. Detergentul lichid curata eficient murdaria, nu ataca tesatura si pastreaza culorile vii. In plus, detergentul spala la fel de bine la temperaturi joase, incepand chiar si de la 20˚C.

Dupa ce au incercat Persil, mamicile din intreaga lume au observat ca bebelusii au o retinere atunci cand vad sticla de detergent in casa. Bebelusii au aflat despre puterea de curatare a detergentului lichid de rufe Persil si au inteles ca petele nu mai reprezinta o grija pentru parinti. Asadar, Consipratia Bebelusilor a fost deconspirata. De acum, chiar daca nu poti controla bebelusii, poti controla petele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre