Cenusareasa la Teatrul Zurli

/ / Modificat: 2013-11-12
Cenusareasa la Teatrul Zurli

Sambata 16 noiembrie si duminica 17 noiembrie 2013, ora 10.30  si 12.00 la Puzzle Café  ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc d1, tronson 6, parter ).

Este povestea printesei care nu renunta sa-si doreasca o viata mai buna si care afla ca atunci cînd îti doresti ceva din tot sufletul, acel ceva poate chiar sa ti se întîmple. E un lucru important pe care îl vor retine si cei mici.

Din spectacol, copiii afla si ca nu întotdeauna ti se întîmpla ceea ce îti doresti imediat. Poate sa dureze un timp, asa cum a fost si în cazul Cenusaresei.

Copiii devin parte si din acest spectacol. Ei îi vor da o mîna de ajutor Cenusaresei sa-si termine mai repede treaba pe care i-a dat-o mama vitrega si tot ei sunt cei care îl vor ajuta pe print sa o gaseasca.

Interactivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza si acest spectacol. Cei mici primesc de lucru, simt ca sunt importanti si trec automat de partea binelui.

Mama vitrega nu este un exemplu bun în abordarea printesei, nici pentru copii nici pentru adulti. Metoda ei de educatie este una cu care nimeni nu este de acord si este un bun exemplu de Asa NU! O poveste frumoasa cu final fericit.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti - Copiii sub doi ani nu platesc intrare!

Rezervarile se fac din timp la numarul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Avem scaune, bancute pentru adulti, pernute pentru cei mici si multa voie buna!

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre