Cei Trei Purcelusi revin la Muzeul Taranului Roman

/ / Modificat: 2013-04-09
Cei Trei Purcelusi revin la Muzeul Taranului Roman

Cei Trei Purcelusi revin la Muzeul Taranului Roman


Duminica, 14 aprilie, la Clubul Taranului, ora 10:30 si 12:00

Teatrul Zurli asteapta toti copiii si parintii dornici de distractie, la o versiune Zurli a povestii clasice "Cei trei purcelusi"

Cei trei fratiori traiesc in mijlocul padurii, alaturi de mama lor. Cel mare e serios si preocupat de construirea unei case, cel mijlociu vrea doar sa se joace cu mingea, iar cel mic e cantaretului grupului.

Chiar daca mama lor i-a avertizat despre pericolele care ii pandesc in padure, ei nu se astampara si ajung sa traiasca  aventura vietii lor. Ca de obicei, totul se transforma intr-o morala zdravana: nu trebuie niciodata subapreciat un pericol. E bine sa-ti termini mai intai treaba si pe urma sa te joci.

teatru_zurli_purcelusi

Costumele sunt vesele, muzica si coregrafia antrenante, spectacolul e plin de voie buna, dar si de lectii pentru cei mici.    

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre