Baletul Printul Crab, premiera de dinaintea vacantei la Opera Comica pentru Copii

/ / Modificat: 2017-06-14
Baletul Printul Crab, premiera de dinaintea vacantei la Opera Comica pentru Copii

Duminica, 18 iunie, de la ora 18:00, Opera Comica pentru Copii ii invita pe cei mici la baletul “Printul Crab”, ultima premiera din stagiunea 2016-2017. Spectacolul este creat in colaborare cu Scoala de Balet Jaqueline, fiind a doua productie realizata prin parteneriatul dintre cele doua institutii, dupa baletul “Frumoasa Vasilisa”.

“Acest spectacol creat impreuna cu micii artisti talentati ai Scolii de Balet Jaqueline este cel mai frumos dar pe care il putem face publicului nostru tanar, caruia ii multumim ca ne-a fost alaturi pe parcursul celei mai bogate stagiuni a Operei Comice pentru Copii. Din octombrie 2016 si pana acum, inainte de vacanta mare, peste 90 000 de copii si parinti ne-au trecut pragul si s-au bucurat de cele peste 400 de spectacole si evenimente deosebite pe care echipa de artisti, coregrafi si regizori ai OCC le-a creat special pentru ei. Intre 1 si 9 iulie va invitam cu mic, cu mare sa sarbatorim impreuna muzica in cadrul festivalului <> la Opera Comica pentru Copii si la Ateneul Roman. Apoi, ne dam intalnire la toamna, in noua stagiune, cu multe surprize si spectacole de exceptie!”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

“Printul Crab” aduce in fata spectatorilor mici si mari peste 60 de copii cu varste intre 3 si 10 ani, elevi ai Scolii de Balet Jaqueline. Cu ajutorul muzicii, al costumelor si al coregrafiei deosebite, ei spun povestea printului vrajit de o zana sa devina crab si sa se transforme din nou in om doar prin sacrificiul unei fete care sa il iubeasca neconditionat si sa fie gata sa isi dea viata pentru el.

“O incursiune in lumea fascinanta a povestilor pentru copii din insorita Italie, cu prinţese, prinţi, pescari, zane si vietaţi ale marii, care traiesc impreuna intr-o lume in care fantasticul se imbina cu realitatea. Curajul, curiozitatea, recunostinţa, prietenia si, bineinţeles, dragostea sunt valorile personajelor din aceasta poveste senina pe care va invit s-o savurati in pragul vacantei de vara”, a declarat Jaqueline Bratu, regizorul si coregraful spectacolului.

Premiera baletului “Printul Crab” va avea loc duminica, 18 iunie, de la ora 18:00, in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii din Calea Giulesti nr. 16. Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro. Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente in bucuresti Evenimente 2017

Articole recomandate

Citeste si despre