Atelier de bune maniere si politete prin teatru (7-12 ani)

/ / Modificat: 2013-09-24
Atelier de bune maniere si politete prin teatru (7-12 ani)

Atelier de Bune maniere si politete prin Teatru (7-12 ani)

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 28 septembrie, de la ora 15.00, la Atelierul de bune maniere si politete prin Teatru, unde prin joc si joaca, cei mici vor intelege si asimila mai usor si placut bunele maniere.

Lector: Marcela Andrei
Data incepere: 28 Septembrie 2013;
Ora curs: 15:00
Varsta Minima: 7 ani;
Varsta Maxima: 12 ani
Cost: 330 ron;
Cost redus (card fidelitate): 300 ron
Loc desfasurare: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la contact@victoriei.ro
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Cu ajutorul exercitiilor specifice artei teatrale, actrita Marcela Andrei, cu o indelungata experienta de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creanga, ii va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor si conventiilor sociale.

Cum salut, cum ma prezint si cum ii prezint pe altii, cat si despre ce vorbesc cu o persoana pe care abia am cunoscut-o? Cum imi primesc musafirii si cum ma comport cu invitatii parintilor? Ce cadouri este potrivit sa fac? Cum este politicos sa folosesc telefonul?

Cateva reguli esentiale – intelese si exersate din copilarie – ne pot ajuta in viata noastra de zi cu zi sa comunicam mai bine cu cei din jur, sa avem o existenta armonioasa si sa fim, la randul nostru, un model de bune maniere si politete pentru cei din jur.

Teme intalniri ateliere

1. Facem cunostinta. Exercitii de relaxare si socializare.

2. Salutul. Cum facem prezentarile. Cum si cat vorbim cand ne facem un prieten nou. Exercitii de improvizatie.

3. Cum ne comportam la masa / petrecere. Ce cadou alegem pentru un prieten, un parinte, o cunostinta. Cum si cand oferim flori?

4. Cum ne comportam la scoala. Cum vorbim cu un coleg sau cu un profesor. Cat de important este sa fiu punctual?

5. Cum ne comportam in societate. Reguli de politete pe strada, la magazin, la cinema sau la teatru si in mijloacele de transport public.

6. Cum ne comportam in vizita. Cum ne comportam ca invitati. Cum ne descurcam cu musafirii, poftiti sau nepoftiti. Conversatia la telefon: cat, cum si pana la ce ora.

7. Recapitulare prin exercitii. La aceasta sedinta sunt invitati si parintii, va avea loc o mica demonstratie a unor jocuri si reguli de bune maniere invatate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre