Targul Cadourilor de Craciun 2013 la Romexpo

/ / Modificat: 2013-12-06
Targul Cadourilor de Craciun 2013 la Romexpo

Targul Cadourilor de Craciun 2013 la Romexpo

Unde?



Targul Cadourilor de Craciun 2013 la Romexpo

Unde?



Targ de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri

05.12.2013 - 08.12.2013


Locatie - Romexpo

- Pavilionul C1

www.expo-cadou.ro

Targul Cadourilor de Craciun 2013 la Romexpo



La aceasta manifestare expozitionala sunt invitati sa participe ca expozanti: producatori, importatori, distribuitori de produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, încaltaminte si accesorii, cosmetice, parfumuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si produse specifice sarbatorilor de iarna si decoratiuni.

Targul se va desfasura in cadrul a trei saloane tematice:

Salonul de Craciun

Salonul de Cadouri

Salonul de Decoratiuni

Targul de Cadouri de Craciun ofera o gama larga de produse si ne propunem sa devina locul ideal de intalnire al celor mai noi si avantajoase oferte de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri. Prezenta la Targul de Cadouri de Craciun 2012 ofera expozantilor oportunitatea de a-si prezenta produsele sau serviciile, de a studia oferta concurentei, dar asigura in acelasi timp si un cadru oportun pentru vanzarea de cadouri, decoratiuni si suveniruri, in plin sezon al sarbatorilor de iarna.

Targul este destinat atat publicului larg, cat si firmelor care doresc sa-si imbunatateasca portofoliul de produse si ofera posibilitatea achizionarii de cadouri pentru sarbatorile de iarna la preturi avantajoase.

In cadrul manifestarilor vor fi organizate concerte, tombole si scenete de Craciun, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Va asteptam cu drag!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri de Craciun 2013 Targuri Craciun

Articole recomandate

Citeste si despre