Surprize de la Mos Craciun pentru baietii cuminti

/ / Modificat: 2015-03-20
Surprize de la Mos Craciun pentru baietii cuminti

Oare ce surprize le pregateste Mos Craciun anul acesta baietilor cuminti? Elfii Mosului v-au pregatit super roboti Transformers: Bumblebee si Grimlock, dar si blasterele Nerf Thunderbow si Demolisher ce trag proiectilele la o distanta incredibila. Aveti grija, soriceii Mousetrap s-ar putea sa va manance toate prajiturelele, dar Mesterila, ajutorul nostru de la Play Doh, va avea grija de cadouri pana in dimineata de Craciun. Si asta doar daca apari pe lista copiilor cuminti a Mosului.

Arc Nerf Mega Thuntherbow

Nerf-Mega-ThunderbowNerf-Mega-Thunderbow_cutie

Transforma-te in cel mai iscusit arcas cu arcul Mega ThunderBow! Arcul are o raza mare de actiune si  poate trage 5 proiectile inspre tinta fara reincarcare, la o distanta de peste 30 m.

Pentru mai multe detalii legate de gama Nerf te invitam pe site-ul oficial nerfnation.ro.

Blaster Nerf Demolisher 2 in 1

Nerf-DemolisherNerf-Demolisher

Domina campul de lupta cu blasterul Demolisher 2 in 1! Poti lansa rachete de dimensiuni mari prin pompare sau poti trage cu proiectile! Tinta este ca si doborata! Depoziteaza proiectilele in compartimentul special si fii pregatit de lupta!

Robot-vehicul Transformers Mega Bumblebee

Transformers-BumblebeeTransformers-Bumblebee

Bumblebee te invita in lumea Transformers! Figurina de 30 cm ce se poate converti si in binecunoscuta masina Chevrolet Camaro si este gata sa lupte!

Robot-dinobot Transformers Grimlock Stomp N Chomp

Transformers-Grimmlock-Stomp-n-ChompTransformers-Grimmlock-Stomp-n-Chomp

Falci de fier si super putere! Dino-robotul Grimlock este mai puternic ca niciodata! Dino-botul de 50 cm inaltime vine impreuna cu figurina Optimus Prime! Grimlock se poate converti din dinozaur in robot intr-o singura miscare! Cei 2 impreuna sunt de neinvins! Nici un inamic nu le va putea sta in cale!

Set Mesterila Play-Doh

Play-Doh-MesterilaPlay-Doh-Mesterila

Impreuna cu Mesterila puteti crea cele mai interesante constructii, iar daca nu esti multumit de rezultat, nu este nicio problema, o puteti lua de la capat, pasta de modelat Play-Doh se poate remodela cu usurinta! Mesterila nu te va lasa la greu!

Lansator Spider-Man

Lansator-Spider-ManLansator-Spider-Man

Infrange fortele raului cu arma ta Spiral Blast Web Shooter! Incarca in lansator cutia inclusa, cu lichid special pentru panze de paianjen, pentru a lansa panze spirala asupra inamicului sau foloseste cartusul de apa si doboara-l cu jetul de apa! Indiferent de optiunea aleasa, raufacatorii nu vor putea face fata loviturilor puternice lansate de acest blaster atasat de incheietura mainii tale!

Joc Monopoly Junior

Ce vrei sa vizitezi astazi? Gradina Zoo sau Parcul de distractii? Jocul Monopoly in varianta pentru prichindei te ajuta sa vizitezi locuri minunate si, prin joaca, te invata cum sa ai grija de banii tai. Viziteaza pagina de Facebook MonopolyRO si participa la concursuri unde poti castiga numeroase premii.

Joc Mousetrap

Soriceii pofticiosi si pusi pe sotii te asteapta in jocul Mousetrap! Porneste intr-o aventura si ai grija: branzica mult dorita te poate face sa cazi intr-o capcana!

Afla mai multe pe www.hasbro.com/ro_RO

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre