Sala Dalles se transforma in Galeria Cadourilor de Craciun!

/ / Modificat: 2014-12-09
Sala Dalles se transforma in Galeria Cadourilor de Craciun!

Sala Dalles se transforma in Galeria Cadourilor de Craciun!

Din 28 noiembrie pana in ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinatia ideala pentrut cei care doresc sa targuiasca "daruri cu stil", pentru sarbatorile de iarna. Cei 96 de expozanti au adus cadouri inspirate chiar si pentru cei mai pretentiosi vizitatori: de la braduti in miniatura si jucarii, la cele mai delicioase dulciuri, decoratiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.

Timp de aproape o luna, Sala Dalles gazduieste 96 expozanti din zone cat mai diverse, care au pus mult suflet si au ales cu grija si daruire cele mai deosebite si originale idei de cadouri: zeci de sortimente aromate de ceaiuri, cafele si ciocolata calda sau portelanuri fine din care pot fi savurate; dulceturi, siropuri si serbeturi naturale, dulciuri gustoase din martipan, turta dulce, cozonaci si placinte dar si multe alte delicii.

Aici veti afla care sunt cele mai noi tendinte in materie de decoratiuni de Craciun, de la globuri de sticla, pana la ornamente din lemn, realizate manual sau picturi pe sticla de murano.


Anul acesta, produsele „vedeta” pot fi bradutii in miniatura, plantati in ghivece si oferiti intr-un ambalaj personalizat din hartie ecologica sau saculeti de iuta, insotiti de un mesaj original.

Doamnele isi pot asigura tinuta de sarbatori de la expozantii care prezinta piese vestimentare sau pot alege din paleta de bijuterii unicat, realizate manual, special pentru aceast targ. Nici cei care prefera produsele cosmetice bio nu au fost uitati, astfel incat am pregatit o gama foarte variata de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar din Orientul indepartat.

Targul este deschis din 28 noiembrie pana pe 24 decembrie, zilinic, de la 10:00 la 20:00.

Intrarea este gratuita!

Pentru mai multe info despre eveniment: office@dallesrevolution.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri de Craciun 2013 Targuri Craciun Evenimente Craciun 2013

Articole recomandate

Citeste si despre