Mos Nicolae si febra dupa cadouri

/ / Modificat: 2013-12-02
Mos Nicolae si febra dupa cadouri

In preajma venirii lui Mos Nicolae, multa lume este in pana de idei in materie de cadouri. Pentru a-ti usura "munca", ne-am gandit sa venim in intampinarea ta cu cateva idei de cadouri pentru toata familia.

In primul rand, se stie ca Mos Nicolae este un fel de "fratior mai mic" al lui Mos Craciun si ca beneficiaza in general de un buget mai redus pentru cadouri, toata lumea facand economii pentru cadourile cu adevarat substantiale de Craciun.

Buget de criza?

Acesea fiind zise, daca si tu esti pe buget de criza, poti opta intotdeauna pentru clasicele bomboane, ciocolatele, prajiturele, acadele, caramele si asa mai departe. Daca vrei sa fie un pic mai personal, poti pregati bunatatile chiar tu (ciocolata de casa, prajiturele, piscoturi, briose etc) si sa le ambalezi in hartie colorata.

Daca stii si sa impletesti la andrele, esti o norocoasa! Poti face cate o sosetica pentru toti cei cadorisiti, in care sa pui bunatatile. Pentru o varianta mai sanatoasa, poti alterna dulciurile si cu cateva fructe mai speciale: rodii, mango, ananas si ce crezi tu ca le-ar mai face placere membrilor familiei tale.

Goana dupa cadouri prin magazine

Daca dispui de un buget mai generos, poti incerca sa dai o raita prin magazine. Pentru fetite iti recomandam magazinele de accesorii. Alege dintre sutele de modele de clamite, bentite, brose si esarfe pentru a crea un cadou asortat.

Pentru baietei poti incerca magazinele de produse electronice. Poti alege o husa de mobil nou nouta, un supot haios pentru CD-uri, un mouse cu mousepad sau o pereche de casti anti-zgomot pentru calculator.

Daca copilul tau este inca in stadiul de "bebe", incearca sa nu dai o avere pe cadouri pe care oricum probabil ca nu le va putea aprecia. Daca vrei totusi sa marchezi evenimentul cumparand ceva, alege lucruri folositoare (de exemplu hainute sau jucarii potrivite cu varsta lui – degeaba ii vei cumpara fetitei tale o papusa superba de portelan daca ea nu va putea sa se bucure de ea).

Pentru partenerul tau, avand in vedere ca toti barbatii raman copii pana la urma, ai mai multe variante. Daca este tipul intelectual sau apreciaza pur si simplu cartile bune, arunca un ochi prin librarii care in perioada asta au o multime de oferte atragatoare. Ii poti cumpara, de exemplu, un album de arta sau un roman (genul lui preferat) alaturi de un ceai aromat cu scotisoara si o cana imensa in care sa il savureze.

Alte idei pentru el ar fi: casti noi pentru mobil, eventual cu bluetooth, niste boxe noi pentru masina, un card de memorie mai mare pentru aparatul foto, un power ball (exerseaza incheietura mainii pentru impatimitii de jocuri pe calculator) sau un stick USB plin cu poze cu toata familia.

Pentru parinti poti cumpara bilete pentru un film nou aparut, pentru un concert de Craciun sau CD-uri cu muzica lor preferata.

Pentru mai multe idei de cadouri pentru familia ta, nu ar fi o idee rea sa vizitezi si urmatoarele targuri de cadouri, organizate special cu ocazia venirii lui Mos Nicolae.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos Nicolae Cadouri Mos Nicolae copii Mos Nicolae copii

Articole recomandate

Citeste si despre