Mos Craciun de inchiriat

/ / Modificat: 2014-09-16
Mos Craciun de inchiriat

Fanteziile copilariei fac parte din universul fericit al celor mici, iar personajele indragite de acestia joaca un loc esential in bucuria de a fi copil. De aceea, sosirea propriu-zisa a Mosului cel bun poate fi mai pretioasa decat orice dar material pe care il oferi micutului tau. Iata cum procedezi daca iti doresti un Mos Craciun de inchiriat anul acesta.

Perspicacitatea copiilor nascuti in plina era a tehnologiei nu-ti mai asigura succesul scontat daca il rogi pe bunicul sa imbrace costumul in rosu si alb. Pentru a evita deconspirarea scenariului de basm, poti apela la serviciile unui Mos Craciun inchiriat.

Ce iti ofera un Mos Craciun de inchiriat?


Mos Craciun de inchiriat este un actor profesionist care se transforma in batranul afectuos, vesel si sfatos. In seara de Ajun, acesta soseste la orice ora iti doresti printr-o programare anterioara si in urma incheierii unui contract de prestari servicii.

Mosul iti va tine micutul in poala, ii va asculta cu drag poeziile si ii va oferi cadourile pregatite de tine in secret.

La cererea ta, Mosul va veni insotit de faimosii spiridusi, renii din poveste, craciunite sau chiar Zana cea Buna. In functie de firma pe care o alegi, poti opta pentru un Mos cu barba naturala, de care micutul tau va putea trage in voie pentru a se convinge de autenticitatea lui Mos Craciun.

Cum poti inchiria un Mos Craciun?


Mos Craciun poate fi inchiriat de la numeroasele agentii care isi dedica activitatea acestui segment, precum vinemoshu.ro, inchiriere-mos-craciun.ro, mos-craciun-inchiriere.ro, petreceredecraciun.ro, agentiamoscraciun.ro, deinchiriat.scriemosului.com, bluparty.ro/petreceri-craciun etc.

Paginile web ale agentiilor care ofera acest serviciu special iti pun la dispozitie datele de contact prin care poti rezerva un Mos Craciun in timp util. Listele sunt deschise inca din data de 15 noiembrie.

Cat costa vizita lui Mos Craciun?


Preturile pentru o vizita surpriza a lui Mos Craciun variaza in functie de agentia la care apelezi, data sosirii Mosului (in seara de Ajun tariful isi atinge apogeul) si alte conditii pentru care optezi (barba artificiala sau naturala, reni, craciunite, spiridusi etc).

Costurile pot porni de la 50 ron pentru 15 minute (doar Mosul, deghizat pentru un singur copil) si ajung pana la 550 ron pentru seara de 24 decembrie, sedinta de 40 de minute, cu un Mos cu barba naturala.

Ofertele sunt diverse si preturile sunt negociabile in functie de numarul de copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre