Idei de cadouri gadget de sarbatori

/ / Modificat: 2011-12-19
Idei de cadouri gadget de sarbatori

Mos Craciun nu mai viziteaza doar copiii cuminti la sfarsitul lunii decembrie. In ultimii ani, surprizele de sub brad s-au extins si in universul adultilor, astfel incat bucuria Craciunului sa se propage la nivelul intregii familii. Iata ce cadouri gadget de ultima generatie poti alege anul acesta de sarbatori pentru cei mari.

De la ultimele modele de carti electronice (e-Book-uri) pana la camere de fotografiat performante, piata gadgeturilor iti ofera multe variante de cadouri la care viseaza orice pasionat de tehnologie.

Camera foto Polaroid

Pasionatii de fotografie si amintiri frumoase pastrate pe hartie vor pretui cu drag o camera foto care imprima instant pozele. Un astfel de dispozitiv inteligent este aparatul foto Polaroid PoGo, cu camera de 5.0 megapixeli.



Camera_foto_Polaroid

Telefonul-minune - Droid-ul

Un nou model de telefon mobil inteligent este Droid-ul, un concurent acerb pentru faimosul iPhone. Pe langa functia de apelare si receptare de apeluri telefonice, contine si toate aplicatiile menite sa satisfaca un pasionat de gadgeturi: MP3 player, GPS, posibilitatea de a descarca fisiere de pe internet etc.


Droid_by_Motorola

Computerul pentru antrenament

O alta idee inspirata, menita sa ajute un adult preocupat de forma sa fizica, este computerul pentru antrenament. Acest aparat creeaza un program personalizat de sport bazat pe telurile utilizatorului si ofera un feed-back permanent asupra eficientei efortului depus.

computer_pentru_antrenament

"Raiul" jocurilor video

Copiii si adultii deopotriva, care sunt impatimiti declarati ai jocurilor video, vor tremura de emotie si bucurie in fata unui PlayStation3. Ultimul model al faimosului gadget vine cu o memorie de 120GB, player cu blue-ray HD si abilitatea de a se conecta la internet pentru descarcarea celor mai noi jocuri, filme sau hituri muzicale.



PlayStation3

Cartea electronica

Iubitorii de lectura se vor simti adevarati zei odata ce intra in posesia unei carti electronice, cunoscuta sub numele de e-Book. Acest dispozitiv practic si modern permite utilizatorului sa se deplaseze cu o intreaga biblioteca stocata in memoria interna. Cartile pot fi "rasfoite" digital, iar cititul devine posibil oriunde, chiar si in cele mai aglomerate circumstante (metrou, autobuz etc).



cartea_electronica

Mouse-ul magic

Compania Apple a lansat un mouse special, care nu necesita deplasarea sa propriu-zisa pe birou. El reactioneaza prompt la atingerile fine ale degetelor, in timp ce sta nemiscat. Se conecteaza wireless la computer, arata minunat si nu ocupa spatiu.

magicmouse

Foto: ivstatic.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre