6 idei de cadouri de la Mos Craciun potrivite pentru un copil scolar

/ / Modificat: 2017-11-23
6 idei de cadouri de la Mos Craciun potrivite pentru un copil scolar

Suntem in perioada in care Mos Craciun isi pregateste atent saculetul cu cadouri, iar pentru copiii maricei, ajunsi la varsta scolara, are o multime de daruri speciale, menite sa le satisfaca curiozitatea si pasiunile, dar sa ii si distreze copios.

Iata ce isi doresc cel mai adesea scolarii de la Mos Craciun si care sunt cele mai potrivite cadouri pentru aceasta varsta frumoasa a copilariei!  

Haine

Atunci cand intra pe bancile scolii, copilul abia isi descopera personalitatea si isi creioneaza stilul personal. Este din ce in ce mai interesat de hainute si de moda, iar ideea de a-i face cadou cateva piese vestimentare este excelenta.

Urmareste stilul care pare sa il atraga din ce in ce mai mult pe micutul tau si completeaza-i garderoba cu cateva hainute noi. Va fi nerabdator sa isi afiseze noua tinuta cat mai repede cu putinta si sa gaseasca idei inedite de a combina hainutele si a le asorta!  

Accesorii

Fie ca vorbim de accesorii de imbracat sau incaltat, acestea sunt intotdeauna o idee buna pentru cadoul de Craciun al copilului scolar. Exista o gama atat de diversificata de accesorii - bijuterii, genti, curele, esarfe, portofele, incaltaminte, fulare, caciuli, manusi - incat nu se poate sa nu gasesti cadoul perfect pentru cel mic.

Accesoriile sunt cele care ajuta la definirea stilului vestimentar al copilului si pot deveni o adevarata semnatura in tinutele lui. Unii copii sunt fascinati de genti, in timp ce altii de esarfe, bijuterii, curele sau alte accesorii. Nu vor fi niciodata dezamagiti sa primeasca unele noi, pentru a-si intregi colectia!  

Carti

Aflat la varsta scolara, copilul este dominat de o dorinta nestavilita de cunoastere si informare. Poti "hrani" sau cultiva nevoia lui de cunoastere prin alegerea unor carti pe masura interesului lui. Daca este fascinat de povesti, cumpara-i cateva carti noi cu povesti fascinante. Daca este pasionat de animale sau astronomie, cumpara-i carti cu informatii interesante despre acestea sau cd-uri ori dvd-uri cu documentare noi si interesante.

Gadgeturi

Gadgeturile sunt printre cadourile cele mai apreciate de copii la varsta scolara. Pe masura ce inainteaza in varsta, centrul de interes al copilului tau se muta pe dispozitive electronice de ultima generatie din ce in ce mai complexe si avansate. Nu mai foloseste doar laptopul, Wi-fi-ul sau cateva jocuri electronice. Este pregatit si abia asteapta sa manuiasca telefonul, tableta, mp3-ul si alte dispozitive inedite care domina, la ora actuala, piata.

Jucarii

Chiar daca este la scoala si a crescut maricel, copilul tau inca mai este la varsta la care jucariile intra printre interesele lui, iar joaca este printre activitatile lui preferate. In functie de tipul de jucarii preferate pe care le are - soldatei, masinute, trenulete, puzzle-uri, jocuri de societate - poti completa colectia lui cu inca cateva piese.

Role, bicicleta, trotineta, skateboard

In cazul in care una dintre aceste "jucarii" sportive lipseste din colectia copilului tau, este timpul sa o completezi cu ocazia Craciunului. Desi este iarna, copilul se mai poate bucura in zilele insorite de o plimbare cu bicicleta sau rolele, chiar si in perioada Craciunului, daca zapada se lasa asteptata.  

eveniment-copilul

Crezi ca pot exista Sarbatori fara stres? Cum faci sa nu lasi stresul si agitatia specifice sarbatorilor sa iti afecteze linistea familiei? Vorbim despre importanta timpului petrecut alaturi de copii si despre cum ne putem bucura cu adevarat de linistea sarbatorilor in familie - joi, 7 decembrie, incepand cu ora 18:30, la Hotel Capitol, alaturi de Ioana Chicet-Macoveiciuc si Monica Reu.

Intrarea la eveniment este libera, iar locurile sunt limitate. Rezerva-ti un loc!

Pentru mai multe informatii despre eveniment, viziteaza www.copilul.ro/timp-frumos-impreuna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri copii Cadouri craciun copii Craciun copii Cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre