Nu doar doua zile

/ / Modificat: 2014-03-07
Nu doar doua zile

Daca Sfantul Valentin a trecut cu ciocolata, Dragobetele s-a lasat cu dragoste, ne pregatim repede, repede de cele mai frumoase doua zile. De fapt, de o saptamana intreaga de IUBIT FEMEIA.

1-8 Martie, pe langa faptul ca anunta primavara, apar ghioceii si purtam martisoare, sunt in fond alte ocazii de a primi cadouri.

Si daca aveti deja o cutie de martisoare primite de-a lungul anilor sau nu sunteti fanele florilor de primavara, puteti recurge la un cadou cu totul special.

Cadoul Cadourilor sau mai bine spus, Cardul Cadourilor. Un card cu care puteti cumpara orice cadou, fara ca cei de langa voi sa se chinuie ore in sir cautand cadoul potrivit.

Cardul Cadourilor de la BRD este singurul card bancar preplatit din Romania pe care il poti face sau primi cadou. Fara cont curent sau orice alta obligatie.

Il puteti cumpara de la orice agentie BRD, il incarcati cu suma dorita si il faceti cadou. Astfel, cine il primeste poate sa cumpere orice isi doreste din magazinele preferate.

Pentru mai multe detalii intrati pe: Gift card.

Si daca tot avem o saptamana intreaga sa ne rasfatam, ce-ar fi s-o transformam intr-o saptamana de shopping?

Atat timp cat primim Cardul Cadourilor BRD putem sa il folosim in orice magazin dorim, care accepta plata prin card MasterCard.

O saptamana minunata si plina de cadouri potrivite!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre