De Ziua Femeii ne-am rasfatat la Rouge Nail Bar

/ / Modificat: 2014-03-10
De Ziua Femeii ne-am rasfatat la Rouge Nail Bar

Ziua nu a fost la fel de insorita ca cea de anul trecut insa noi ne-am simtit la fel de bine. Ne-am dat intalnire duminica dimineata in fata salonului Rouge Nail Bar. Au aparut repede si Geanina, Irina, Andreia si Gabriela si apoi au tot inceput sa vina si restul fetelor.

 eveniment-martie2

Ne-am coafat si ne-am facut unghiile. Am vorbit, am ras, am baut cafea si freshuri delicioase pregatite de gazdele noastre.

eveniment-martie1

Si pentru ca a venit vorba despre gazde, trebuie sa mentionez cat de draguti, de atenti, de profesionisti sunt cei de la Rouge Nail Bar. Atmosfera de-acolo este perfecta, te simti rasfatata, lasi grijile la usa salonului si intri intr-o oaza de relaxare. Un avantaj major este ca atunci cand parasesti salonul pe langa faptul ca te simti bine, arati si minunat.

eveniment-martie4

Pentru a va convinge cat de bine ne-am simtit la Rouge Nail Bar va redau mai jos cateva dintre postarile participantelor de pe forumul nostru:

eveniment-martie3

Supermami

Am fost partasa la inca un eveniment minunat organizat de copilul.ro!
Multumesc mult pentru invitatie, pentru onoarea si bucuria pe care mi-ati oferit-o si trebuie sa multumesc si Rouge Nail Bar pentru rasfatul oferit .Pentru mine a fost o evadare din rutina de zi cu zi, mai ales ca m-am intalnit cu alte mamici minunate din comunitate”

Mikiss

Intr-un cuvant m-am simtit MINUNAT...si multumesc Rouge Nail Bar pentru manichiura si coafura si nu in ultimul rand pentru cadoul ambalat cochet, pe care deja fetele mele l-au testat.
A fost frumos,atmosfera peste asteptarile mele, nota 10 atat pentru comunitatea din care fac parte cat si pentru gazda de astazi.”

Meprincipessa

A fost o zi foarte de reusita si asa cum am spus la plecare un mare 10+. M-am simtit minunat, ca de obicei de altfel, in comunitatea copilul.ro. Am fost rasfatata de doamnele extrem de amabile de la Rouge Nail Bar de la care am primit cateva informatii despre produse noi, interesante si care, cu siguranta, imi vor fi utile. Este un loc in care iti doresti sa te mai intorci; un loc cald, cu oameni extrem de amabili, situat intr-o zona superba a orasului.Va multumesc mult pentru aceasta zi frumoasa!
Felicitari pentru organizarea acestui minunat eveniment! “

Va multumim pentru participare, sunteti minunate si foarte frumoase. Mi-au placut mult alegerile voastre in materie de manichiura si coafura, toate va veneau foarte bine.

Pozele de la eveniment le puteti gasi pe pagina noastra de facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 8 martie

Articole recomandate

Citeste si despre