10 melodii pentru o zi vesela

/ / Modificat: 2014-03-04
10 melodii pentru o zi vesela

Melodiile vesele si motivationale se pot transforma intr-o pastila de optimism debordant, voie buna si multa veselie. Ori de cate ori simti ca te paste o stare de tristete, apasa play pe una dintre piesele urmatoare si resusciteaza-ti instantaneu starea de spirit. Incepe fiecare dimineata cu o melodie optimista si vei avea parte doar de zile fericite. Pastila mea de buna dispozitie este "Happy", de la Pharell Wiliams. A ta care este?  


Pharrell Williams - Happy

Iata cum suna aceasta melodie vesela si optimista care iti resusciteaza instantaneu starea de spirit si iti pune un zambet larg pe buze.

Queen - Don't Stop Me Now

Nu-i asa ca nimeni nu te poate opri sa faci din fiecare zi cea mai frumoasa zi din viata ta? Nu esti sigura? Asculta zilnic aceasta piesa si vei reusi sa debordezi de energie si veselie in fiecare zi!

Travie McCoy ft. Bruno Mars: Billionaire

"Billionaire" este piesa care iti dezmorteste diminetile somnoroase, atat prin ritmul vesel, cat si prin versurile motivationale.

The Black Eyed Peas - The Time

Remake-ul dupa celebra piesa "Time of my life" propus de cei de la "The Black Eyed Peas" este o pastila de motivatie si buna dispozitie, care nu te lasa sa stai locului. Este imposibil sa nu-ti starneasca pofta de dans, chiar si la prima ora a diminetii.

Shakira- Waka Waka (This Time for Africa)

Daca vrei sa sari imediat din pat, dimineata, dar nu pentru a te imbraca si pleca la serviciu, ci pentru a dansa, atunci da play pe Waka Waka a Shakirei si te vei inviora de indata.

Maroon 5 - Moves Like Jagger

Nu-ti propunem sa imiti miscarile celebrului Mick Jagger, dar te provocam sa-ti unduiesti corpul in propriul tau ritm, pe o melodie care te indeamna la cat mai multa miscare.

Pink - Get this party started

Transforma fiecare noua zi intr-o petrecere bogata in veselie, zambete si voie buna. Indiferent ca e luni sau sambata, asa cum mentioneaza Pink, in piesa, bucura-te de tot ce e bun in jurul tau si binedispune-te pe ritmuri muzicale energice, atunci cand simti ca moralul o ia in jos.

Katy Perry - Firework

Alunga orice gand negru din mintea ta si reaprinde-ti pofta de viata cu o melodie care a lansat scantei de "artificii" in mintea multora. Este randul tau sa-ti transformi starea de spirit intr-o sarbatoare.

Bon Jovi - It's My Life

"It's now or never" iti aminteste Bon Jovi in cea mai cunoscuta piesa a lui. Noi zicem ca acum este momentul sa transformi fiecare zi intr-o sarbatoare plina de veselie. Incepe-ti diminetile pe ritmurile acestei piese energice si vei simti diferenta!

Bon Jovi - Have a nice day

Poate ca daca-ti spui singura ca trebuie sa ai o zi frumoasa, nu reusesti sa te asculti, dar poate ca daca te indruma Bon Jovi spre cum sa ai "A nice day", vei fi mai dornica sa zambesti si sa alungi grijile si problemele din calea unei zile vesele.

 

Tu cu ce melodie iti incepi diminetile si ce playlist ai pentru a-ti inviora, rapid, o zi mohorata? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre