Invatam sa comunicam - Disney | Copilul.ro


Login
x
Utilizator:
Parola:
login
Am uitat parola

Varsta lui De ce? Importanta intrebarilor pentru dezvoltarea copilului tau

Aproape fiecare copil trece prin varsta lui "De ce?". In general, intrebarile incep in jurul varstei de trei ani si sunt foarte importante pentru dezvoltarea copilului tau. Manny Iscusitul te sfatuieste sa ai rabdare cu copilul tau, chiar daca pare ca suvoiul de intrebari nu se va opri niciodata.

citeste mai mult

Cum sa imbogatesti vocabularul copilului tau

Imbogatirea vocabularului copilului prescolar trebuie sa devina o prioritate pentru parinti. Odata cu inaintarea in varsta a copilului, capacitatile de a intelege si vorbi limba vor deveni mai sofisticate. Ca parinte trebuie sa il ajuti in permanenta sa isi imbogateasca vocabularul.

citeste mai mult

Cum sa comunic cu copilul meu?

Comunicarea cu copilul prescolar este mai mult decat un schimb de informatii. Este una dintre cele mai importante lectii pe care un copil le poate primi despre viata in societate. Chiar si Manny Iscusitul crede asta.

citeste mai mult

Abilitatile de comunicare ale copilului la gradinita

Dezvoltarea limbajului si a abilitatilor de comunicare sunt printre lucrurile de baza pe care un copil le invata in primii ani de viata si pe care le va folosi pentru tot restul vietii. Copiii au nevoie de diferiti stimuli pentru a intelege si a relationa mai bine prin intermediul comunicarii.

citeste mai mult

Alegeti plansa care va place mai mult cu Manny Iscusitul si prietenii sai, colorati-o frumos si apoi incarcati-o
in concurs!

Oda pentru Disney Channel Oda pentru Disney Channel