Zi libera pentru elevi in luna octombrie!

/ / Modificat: 2017-09-26
Zi libera pentru elevi in luna octombrie!

Potrivit structurii anului scolar 2017-2018 aprobata de Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, ziua de 5 octombrie va fi un prilej de relaxare pentru elevi si profesori, pentru ca nu se vor tine ore!

5 octombrie a fost stabilita de UNESCO drept Ziua Internationala a Educatiei, astfel ca fiecare unitate de invatamant va avea libertatea sa sarbatoreasca prin diverse activitati si manifestari specifice. "Unitatile de invatamant si inspectoratele scolare judetene vor marca prin manifestari specifice, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei scoli, zilele de 5 octombrie (Ziua Internationala a Educatiei) si 5 iunie (Ziua Invatatorului)", conform edu.ro.

Anul trecut aproape toate scolile din Bucuresti si din tara au fost inchise pe 5 octombrie, insa au fost si unitati de invatamant care au marcat Ziua Internationala a Educatiei prin evenimente si activitati specifice. Fiecare scoala va decide ce se va face in aceasta zi!

Elevii vor intra in vacanta de iarna incepand de pe 23 decembrie si vor relua cursurile pe 14 ianuarie 2018. Suplimentar, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar beneficiaza de vacanta in saptamana 28 octombrie - 5 noiembrie 2017.

Romanii vor avea parte de o mini-vacanta anul acesta! Cele doua sarbatori legale, Sfantul Andrei (30 noiembrie) si Ziua Nationala a Romaniei (1 Decembrie), vor pica joi si vineri, fiind urmate de weekend.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zi libera Scoala copii

Articole recomandate

Citeste si despre