Little London investeste in educatie

/ / Modificat: 2013-11-05
Little London investeste in educatie

Little London ramane un brand in educatie. Dupa o investitie de 300 000 de euro in locatie, in aceasta toamna scoala si-a primit in banci prima generatie de elevi pentru ciclul gimnazial. Acesta este primul dintre cele trei obiective ale planului de dezvoltare, care a fost atins. In viitor, Little London isi propune crearea unui centru de formare pentru profesori, care sa fie recunoscut drept un model de buna practica in Romania. De asemenea, se lucreaza la actualizarea si adaptarea programei romanesti in acord cu modelele internationale.

"Scoala este in plin proces de extindere. Dupa inaugurarea noului sediu in 2012, cu o prima investitie de 300.000 de euro in locatie, intentionam ca pana in 2015 sa acoperim toate ciclurile de invatamant”, spune Luminita Macsim , membru fondator al Scolii Little London. „Vom continua lucrarile de amenajare ale scolii, care estimam ca se vor ridica la o valoare de 500.000 de euro, urmand sa sustinem dezvoltarea capacitatii maxime a proiectului Little London cu investitii de 2.000.000 euro", completeaza Luminita Macsim.

Cu o capacitate de 360 de copii, de la clasa 0 pana la clasa a IXa, scoala Little London promoveaza educatia pentru secolul XXI. Actul de invatare este perceput ca placut, provocator si motivant. Dezvoltarea personala, sociala si emotionala a elevilor este unul dintre principalele obiective ale scolii. Elevii sunt constant implicati in proiecte educationale de-a lungul unitatilor de invatare, educandu-si limbajul, antrenandu-si curiozitatea si creativitatea. De asemenea, un puternic accent este pus pe miscare, prin activitati curriculare si extracurriculare (cluburi de dans, sport).

Little London este o institutie de invatamant autorizata de MECTS in care predarea programei romanesti se face la standarde internationale, urmarindu-se intotdeauna cele mai bune practici din domeniu. Conform principiilor scolii este important pentru copii sa urmeze un sistem educaţional adaptat societatii actuale si viitoare, care sa le ofere instrumentele necesare pentru a raspunde la intrebarile de maine, nu doar raspunsurile la intrebarile de azi.

Little London este un brand in educatie construit in 10 ani cu multa pasiune si energie si care isi continua ambitios proiectele de scoala si gradinita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala Scoala privata

Articole recomandate

Citeste si despre