Cum alegi programul after-school pentru copilul tau?

/ / Modificat: 2013-11-26
Cum alegi programul after-school pentru copilul tau?

Programul after-school este o solutie la care apeleaza tot mai multi parinti care muncesc de dimineata pana seara sau care doresc sa ofere copilului posibilitatea de a-si cultiva pasiuni si de a-si dezvolta abilitati intelectuale noi. La fel ca si in cazul creselor sau gradinitelor, este important sa alegi un program after-school care sa se ridice la nivelul pretentiilor tale si sa ofere un mediu sigur si constructiv pentru cel mic! Iata principalele criterii dupa care este recomandat sa te iei in alegerea acestei institutii!

Alege un after-school aproape de casa!

Nu vrei sa parcurgi jumatate de oras pentru a merge sa il iei pe prichindelul tau de la after-school. Este important ca institutia sa fie localizata pe langa serviciul tau sau in apropierea casei, pentru a-ti fi mai usor sa il iei in drum spre casa.

Dupa ce ai gasit o astfel de institutie, fa munca de investigatie. Afla daca mai stie cineva despre ea si ce reputatie are printre mamici, pe forumurile online.

Vezi daca respecta normele de siguranta!

Faptul ca institutia iti este la indemana nu este un motiv suficient pentru a o si alege. Inainte de toate, vrei sa stii ca cel mic este in siguranta in intervalul orar in care sta acolo si ca nu este cazul sa stai cu grija ca i s-ar putea intampla oricand ceva rau.

Verifica daca respectiva institutie respecta toate regulile de siguranta necesare si daca exista personal medical permanent, pentru a interveni rapid in cazul unor accidente sau imbolnaviri.

Analizeaza cu atentie institutia si pune cat mai multe intrebari!

Nu opta pentru primul after-school care iti iese in cale si nu bate palma imediat. Mergi in vizita, analizeaza cu atentie spatiul (curatenia, organizarea, dotarile, ordinea etc.), dar si echipa care lucreaza acolo.

Intereseaza-te de specializarile celor care se ocupa de copilul tau si de cat de competenti sunt, pentru a-ti da seama daca este un mediu in care merita sa iti lasi copilul.

Alege after-school-ul care se pliaza pe interesele si nevoile copilului tau!

After-school este un program la care apeleaza parintii care muncesc foarte mult si nu au cu cine sa isi lase copilul dupa scoala (functioneaza in sistem de semi-internat).

Acesta nu reprezinta doar o metoda de a-i ocupa timpul liber sau de a-l tine supravegheat pana seara, ci si integrarea micutului intr-un mediu educativ si constructiv, care contribuie la dezvoltarea aptitudinilor si abilitatilor fizice, cognitive si emotionale ale lui.

Fiecare program after-school se bazeaza pe anumite activitati educative mai mult decat pe altele. Unele pun accentul pe invatarea abilitatilor necesare utilizarii calculatorului, altele mai mult pe arte, in timp ce o alta parte subliniaza importanta sportului printre activitatile de baza ale copilului.

Afla care sunt facilitatile pe care ti le ofera!

Pe o piata cu o concurenta acerba si in plina criza financiara, institutiile after-school se bat in oferte si facilitati pentru a atrage parintii.

Nu ezita sa intrebi ce ofera in plus fata de alte institutii cu specific, daca exista reduceri sau facilitati legate de activitati sportive, mese sau program prelungit etc.

S-ar putea sa nu ti le prezinte de la inceput, dar daca managerul observa ca eziti si ca esti nehotarata, s-ar putea sa arunce la bataie o oferta de nerefuzat. Merita sa incerci!

Bursuceii Veseli, afterschool si centru de activitati pentru copii

Bursuceii Veseli este primul centru de activitati pentru copii din Romania care reuneste sub acelasi acoperis, intr-o locatie noua, moderna, vesela si luminoasa, ateliere educative, creative si sportive.

La Bursuceii Veseli, atelierele educative se imbina cu cele creative si sportive pentru a crea mixul perfect pentru fiecare copil in parte. Pentru ca noi credem cu tarie in faptul ca fiecare copil are talentele sale si fiecare trebuie incurajat sa si le descopere. Avand in dotare piscina proprie, laborator de stiinte, sera, createlier, ikids aici este locul perfect pentru copiii isteti!

Avem piscina proprie exclusiv dedicata copiilor, dotata cu sistem performant de hidroliza a sarii, astfel incat protejam pielea copiilor si alungam definitiv virusii, bacteriile si parazitii din mediul acvatic.

Instalatia de clorinare prin sare este mult mai prietenoasa cu ochii si cu pielea astfel incat se reduce semnificativ pericolul aparitiei eruptiilor si alergiilor.

Piscina beneficiaza de un modern echipament de dezumidificare cu aport de aer proaspat! Pentru confortul absolut al copiilor!

Mai mult decat atat, exista o zona moderna, special creata pentru parinti, cu vizibilitate perfecta, de unde acestia pot urmari cursul de inot.

Sedinte individuale                  logo-bursuceii-veseli


Pret 1 sedinta: 100 RON

Pret 4 sedinte: 375 RON

Pret 8 sedinte: 700 RON

Sedinte de grup


Pret 4 sedinte: 250 RON

Pret 8 sedinte: 475 RON

Copilul tau merge la after-school? Cum ai ales institutia? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri After school copii

Articole recomandate

Citeste si despre