Alege o tabara internationala cu Mirunette International Education

/ / Modificat: 2017-03-14
Alege o tabara internationala cu Mirunette International Education

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent, responsabil si sa depasesti bariera de exprimare in limba engleza? Vrei sa experimentezi o scoala britanica sau o scoala in SUA intr-un sistem diferit de educatie?

Hai cu noi in tabere internationale! Iti garantam o experienta educativa unica, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Colegii prestigioase te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola, portugheza. Alege taberele Mirunette si nu rata excursiile in parcuri de distractie precum Thorpe Park sau Alton Towers, dar nici vizitele la Harry Potter Studios, Disneyland sau LegoLand. Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale!

Taberele educationale in tarile in care limbile engleza, spaniola, germana, franceza sunt vorbite nativ reprezinta cea mai eficienta metoda pentru dezvoltarea competentelor de comunicare prin depasirea barierei de exprimare intr-o limba straina! Mai mult, taberele reprezinta un prilej extraordinar pentru vizitarea de locuri noi, cosmopolite si incarcate de istorie, si de a descoperi culturi diverse.

In taberele Mirunette poti vizita orase precum New York, Miami, Londra, Dublin, Edinburgh, Berlin sau Barcelona. Fie ca alegi taberele de vara sau taberele de iarna, distractia este garantata!

Programa de studiu este creata pentru a facilita asimilarea informatiilor in mod interactiv si se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor. Intr-o tabara educationala, copiii interactioneaza intr-un mediu multinational si socio-cultural complex. Astfel, se pot lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, reusind sa cunosti putin din diversitatea lor culturala si punand poate si bazele pentru o noua limba straina.

Vizitele locale si activitatile organizate zilnic (disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, concursurile) reprezinta si ele momente unice pentru cei ce aleg taberele educationale in strainatate, alaturi de excursiile educative la obiective de interes turistic.

Programul unei astfel de tabere educationale internationale include cursurile de limba straina, (minim 3 ore/zi), cazarea, masa, activitatile recreative, excursiile si vizitarea obiectivelor turistice importante, transferul de la si la aeroport, asigurare de calatorie, supraveghere din partea personalului local, precum si insotitor de grup din Romania vorbitor de limba engleza. Pentru mai multe detalii, va asteptam sa luati legatura cu echipa Mirunette International Education!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tabara copii

Articole recomandate

Citeste si despre