Ghiozdanul, medicament pentru spate. Ai grija cum il alegi!

/ / Modificat: 2015-06-18
Ghiozdanul, medicament pentru spate. Ai grija cum il alegi!

Ghiozdanul, medicament pentru spate. Ai grija cum il alegi!

Oare inainte de a cumpara un ghiozdan pentru copiii nostri, ne gandim si la sanatatea lor? Poate de acum ar trebui. In ghiozdan introducem cartile, caietele, penarul, cutia cu sandwich, recipientul pentru apa si multe alte obiecte necesare la scoala, adica multe kilograme care suprasolicita coloana vertebrala a copilului si care, in timp, ii pot afecta integritatea.

Zilnic, postura corporala a corpului este modificata pe fondul greutatii pe care o suporta umerii. Astfel, daca stii sa alegi corect ghiozdanul pentru scoala, el se poate transforma intr-un adevarat medicament pentru spatele micului tau scolar.

Ghiozdanele ergonomice

Din fericire, exista ghiozdanele ergonomice care au fost create pentru a intampina eventuale probleme de sanatate, prin imbunatatirea tuturor elementelor din care sunt confectionate. 

De exemplu, bretelele sunt captusite cu bureti grosi, spatele ghiozdanului este la fel captusit cu bureti moi,  iar pentru sigurata pe timp de noapte, ghiozdanele sunt accesorizate cu parti reflectorizante. Toate aceste masuri pot combate riscurile cauzate de greutatea ghiozdanului. 

Aceste caracteristici se pot regasi in modele de ghiozdane cu design atractiv, pe gustul celor mici. De pilda, Ghiozdanul de scoala Disney Violetta Selfie, este spatios, iar pe fiecare bretea ajustabila sunt pozitionate cate o banda reflectorizanta pentru o mai buna vizibilitate pe timp de seara.

Pentru baietelul tau, poti opta pentru Ghiozdanul ergonomic Star Wars Clone Wars, fabricat din materiale de inalta calitate, cu modelare ergonomica, anatomica, rigiditate de ansamblu si rezistenta. Curelele largi, moi, cu lungime reglabila si captusita, asigura un confort deplin si previn afectiunile coloanei vertebrale.

ghiozdan_ergonomic_star_wars_clone_wars

Ghiozdanele troler

Pentru cei care doresc evitarea unor probleme a spatelui copilului se recomanda si utilizarea ghiozdanelor troler. Acestea au posibilitatea de detasare pentru sistemul troler, si prin urmare se transforma foarte usor in ghiozdan.

Ghiozdanul troler de scoala Disney Frozen Colectia Heart  va deveni prietenul  cu care fetita ta va merge in fiecare zi la cursuri cu placere, in deplin confort. 

ghiozdan_troler_scoala_disney_frozen

Pentru baietelul tau, poti achizitiona Ghiozdanul Troler Darth Vader Star Wars Flash, care nu il va incanta doar prin designul inspirat din personajele lui favorite, ci si prin latura lui practica si usurinta de a-l purta zi de zi de la scoala. 

ghiozdan_troler_darth_vader_star_wars

Imbina utilul cu placutul si alege intotdeauna ghiozdane special concepute pentru confortul si siguranta copilului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ghiozdane scoala copii Ghiozdan

Articole recomandate

Citeste si despre