4 idei de cadouri pentru copiii pasionati de trenulete

/ / Modificat: 2012-12-18
4 idei de cadouri pentru copiii pasionati de trenulete

Aproape toti copiii dezvolta o pasiune pentru jucarii atunci cand sunt micuti. Unii devin fani impatimiti ai masinutelor, altii ai papusilor, in timp ce majoritatea isi face o adevarata colectie de jucarii de plus etc. Insa exista si multi copii care manifesta un interes aparte pentru trenulete, acele vehicule cu vagoane nenumarate si sunete unice care-i incanta si le capteaza interesul.

Daca ai un prichindel pasionat de trenulete, atunci cadourile pe care i le pregatesti ar trebui sa fie inspirate din aceasta arie! Iata cateva idei in acest sens!

Trenulete de jucarie (locomotive, sine, cale ferata etc.)

  Trenuletele de jucarie - din plastic, metal sau lemn - probabil ca s-au tot regasit printre cadourile pe care le-ai daruit de-a lungul timpului copilului tau. Insa exista in comert modele atat de variate, colorate si interesante, incat nu vei putea epuiza stocul de trenulete de jucarie de pe piata si nu il vei plictisi niciodata pe cel mic.

Cu siguranta, cele mai fascinante pentru copil vor fi modelele de dimensiuni mari, electrice sau cu baterie, cu care se poate plimba in voie prin casa sau prin spatiul de joaca.

Iata cateva modele din care sa te inspiri si pe care copilul poate ca nu le are inca in colectia lui:

Trenulet din lemn

trenulet-lemn

Pret: 34 lei

Jucariidinlemn.com

Locomotiva Thomas

trenuletul-thomas

Pret: 29 lei

mikidutzatoyz.ro

Trenulet Choo Choo Express

choo-choo-express

Pret: 999 lei

Bestkids.ro

Circuit rutier si Feroviar

circuit-feroviar

Pret: 269 lei

Bestkids.ro

Trenulet electric calatori

trenulet-electric-calatori

Pret:108.69 lei

Lacopii.ro

Carti cu si despre trenulete

Nu doar trenuletele de jucarie sau locomotivele sunt singurele optiuni tematice pentru cadourile copilului pasionat de aceste vehicule. Si cartile de desenat sau cu povesti captivante cu sau despre trenulete reprezinta o idee foarte inspirata.

Pe masura ce creste, poti schimba povestile cu trenulete in carti despre istoria acestora, modelele existente, despre cum a aparut primul tren cu aburi etc.

Ii poti oferi copilului si albume cu cele mai reusite fotografii facute pana acum cu aceste vehicule sau colectii de grafica. Si cartile de colorat sunt foarte inspirate pentru a fi daruite la varste mici.

Nu ezita nici sa printezi planse de colorat de pe internet cu diverse modele de trenulete, pe care copilul sa le coloreze si sa le accesorizeze dupa bunul plac.

Trenuletul - carte cu sina si trenulet

trenuletul-carte

Pret: 37.43 lei

Emag.ro

Trenuletul Thomas si prietenii

carte-thomas

Pret: 55 lei

Jucaria-fermecata.ro

Puzzle-uri si lego-uri cu trenulete

Exista jocuri si jucarii pentru copii - asa cum sunt lego-urile sau puzzle-urile -, care au ca tematica trenuletele si care se pot dovedi o idee buna pentru cadoul unui copil pasionat de acest domeniu.  

Puzzle de podea - Trenul alfabetului

puzzle_tren

Pret: 57.90

Dinobebe.ro

Lego City - tren de marfa

city-tren-de-marfa

Pret:855 lei

Happy-bees.ro

Cd-uri/DVD-uri cu desene animate

Si desenele animate sunt o idee grozava in situatia in care i-ai cumparat deja copilului prea multe trenulete, iar toate jucariile din jurul lui sunt inspirate din domeniul feroviar. Desenele Thomas sau Chuggington sunt doar doua idei de animatii care ar putea atrage copilul si care au in prim-plan trenurile.

Care este jucarioara preferata a copilasului tau? Ce fel de cadouri preferi sa cumperi, de obicei, copilului? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii copii Cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre