Mini Monini - pentru cei mici!

/ / Modificat: 2013-11-29
Mini Monini - pentru cei mici!

Monini, uleiul de masline italian nr. 1, a extins portofoliul de produse cu un produs nou -  Mini Monini. Acesta este primul ulei de masline extra virgin BIO, conceput special pentru copii!

Pediatrii din intreaga lume recomanda utilizarea frecventa de la o varsta frageda a uleiului de masline in dieta de zi cu zi, ca parte esentiala a alimentatiei sanatoase a copilului tau. Monini a hotarat sa vina in intampinarea solicitarilor consumatorilor si  a creat cel mai tanar ulei de masline extra virgin, Mini Monini.

Mini Monini reprezinta modul optim de a se asigura ca intreaga familie, si in mod special copiii, au parte de o sursa sanatoasa de grasimi. Mini Monini este  produs din masline organice, iar intregul proces de productie este certificat de catre Institutul Italian de ICEA. Cultivarea maslinelor folosite pentru a produce Mini Monini se realizeaza fara utilizarea ingrasamintelor chimice si a produselor de protectie a plantelor (pesticide, fungicide, erbicide).

Mini Monini este produs in deplina armonie cu anotimpurile si mediul, pentru a pastra elemente nutritive valoroase si aroma naturala a maslinelor. Datorita unei varietati de masline special selectate, Mini Monini are o aroma deosebit de proaspata, o aroma placuta, ideala pentru alimente delicate, recomandat atat pentru copii, dar si pentru persoanele adulte. O caracteristica importanta este  pluralitatea de aplicatii: Mini Monini este ideal pentru gatit, condimentat, dar este recomandat de catre medicii pediatri si dermatologi pentru ingrijirea zilnica a pielii.

Mini Monini este recomandat viitoarelor mamici, mamicilor care alapteaza, iar uleiul are un efect pozitiv asupra dezvoltarii copilului. Cateva picaturi de ulei pot fi adaugate la supele de casa si piureurilor pentru bebelusi , deoarece este usor digerabil si o sursa excelenta de lipide. Ajuta la dezvoltarea corespunzatoare a tesuturilor si oaselor  si ajuta la absorbtia vitaminelor liposolubile (A, D, E, F). In plus, uleiul da gust preparatelor, astfel incat chiar si cei mai mofturosi pitici vor considera mesele apetisante. 

Mini Monini are un efect pozitiv asupra intestinului - si ajuta episoadele de constipatie ale sugarilor, protejeaza mucoasa stomacului si stimuleaza sistemul imunitar, are proprietati antiinflamatorii. Uleiul de masline Mini Monini poate fi folosit pentru  hidratarea pielii sensibile a sugarilor si a copiilor.

Monini a creat uleiul de masline Mini Monini cu mare grija si pasiune in convingerea ca mediul si viitorul nostru si al copiilor nostri depinde de multe alegeri mici de zi cu zi. Prin alegerea produselor ecologice putem impreuna, pas cu pas, sa oferim copiilor nostri o lume mai prietenoasa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre