Cursuri de muzica pentru copii la Scoala de Vara Boem Club

/ / Modificat: 2011-10-25
Cursuri de muzica pentru copii la Scoala de Vara Boem Club

copil_boem_clubIncepand cu data de 15 iunie 2011, Boem Club, primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si pentru orice nivel, a demarat inceperea cursurilor de muzica ale Scolii de Vara. Astfel, pe langa lectiile de muzica clasice, in aceasta perioada, cursantii au ocazia sa inceapa unul dintre modulele incepatori, intermediari sau avansati.

Cursantii se pot inscrie in continuare pentru cursurile Scolii de Vara pana pe data de 10 august 2011, pe o perioada de minim o luna de zile, cu o frecventa minima de doua lectii pe saptamana. Lectiile de muzica se vor finaliza pe data de 10 septembrie 2011, cu o auditie interna, in urma careia cei care vor absolvi unul dintre module, vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv.

Cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club sunt destinate tuturor amatorilor de muzica, indiferent de varsta pe care o au sau de pregatirea muzicala. Cursurile sunt individuale si personalizate, iar cursantii de toate varstele se pot inscrie la urmatoarele module:

  • lectii de vioara;

  • lectii de pian;

  • lectii de chitara;

  • lectii de violoncel;

  • lectii de canto.

Adiacent acestor lectii de muzica, cursantii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii, teoria muzicii si cor.

cursuri_boem_clubCursuri de educatie muzicala pentru prescolari

Pe langa cursurile de muzica, special, doar pentru cei mici, exista cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani si cor de copii, pentru varstele 6-14 ani. Cursurile de educatie muzicala ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu alti copii.

"Prin intermediul lectiilor de muzica ale Scolii de Vara Boem Club, dorim sa venim in intampinarea tuturor celor care au o perioada mai putin aglomerata vara, atat adulti, cat si copii care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile muzicale in aceasta perioada. Cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club sunt o alternativa educational - recreativa pentru perioada vacantei de vara, cand copiii sunt mai putin angrenati in activitatile scolare, iar adultii au ceva mai mult timp pentru activitati recreative", spune Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oferte cursuri vara copii

Articole recomandate

Citeste si despre