Coloreaza viitorul copilului tau, cu HP!

/ / Modificat: 2013-07-27
Coloreaza viitorul copilului tau, cu HP!

Orice parinte isi doreste sa afle talentele ascunse ale copiilor inca de cand sunt mici, pentru a-i putea indruma pe viitor si a le sprijini dezvoltarea. Tu stii cum sa iti ajuti copilul sa se dezvolte?

Asemenea adultilor, micutii sunt fascinati de culori. Jocul cu culori sprijina dezvoltarea copilului, iar preferinta pentru o anumita culoare reprezinta o regula proprie fiecarei persoane, care nu se poate schimba.

Culorile cat mai diversificate dezvolta creierul micutilor, iar desenatul stimuleaza dezvoltarea emotionala si cognitiva a copiilor. Prin intermediul culorilor, copilul isi exprima sentimentele si trairile cel mai bine, acestea avand efect terapeutic.

Copilul a carei gandire creativa este stimulata timpuriu se va descurca mult mai usor si va gasi solutii avantajoase pentru diferite situatii si probleme. Nu iti corecta copilul daca a pus o culoare "gresita" sau a tras o linie stramba. Lasa-l sa ia propriile decizii, astfel va invata si isi va dezvolta gandirea si creativitatea.

Asigura-i micutului tau constant planse de colorat cu obiectele sale preferate si chiar scene din povestile sau desenele indragite si vei constata ca micutul tau va reusi sa se concentreze asupra desenului din ce in ce mai mult timp.

Acum exista nenumarate planse disponibile pe Internet, pe care le poti descarca si imprima acasa. HP iti vine in intampinare cu o serie noua de imprimante cu costuri de imprimare mult mai economice.

HP-Ink-Advantage-3525-eAiO

Gama HP Ink Advantage iti permite sa imprimi de 2 ori mai multe pagini la acelasi pret, simplu si convenabil, cu cartusele originale HP. Datorita calitatii printurilor, a functiilor variate si a cartuselor de mare capacitate, poti redescoperi bucuria imprimarii chiar in propria casa.

HP-Ink-Advantage-5525-e-AiO

Cu o gama larga de produse, printre care HP Ink Advantage 2515 AiO, HP Ink Advantage 3515 eAiO, HP Ink Advantage 3525 eAiO, HP Ink Advantage 5525 eAiO, HP Ink Advantage eAiO 6525 ai acum la dispozitie mijloacele perfecte pentru a pune in aplicare cele mai ingenioase activitati creative impreuna cu micutii familiei.

HP-Ink-Advantage-4615-AiO

Acceseaza categoria de Planse de colorat si printeaza plansele preferate ale copilului tau!

Spor la colorat!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre