Bicicletele pentru copii, joc pe roti

/ / Modificat: 2011-10-25
Bicicletele pentru copii, joc pe roti

Bicicletele acompaniaza cresterea copiilor si sunt o modalitate minunata de joc si miscare. La inceput trase de parintin, folosite apoi cu roti ajutatoare, bicicletele pot deveni un mijloc de deplasare pentru copilul tau.


Bicicletele acompaniaza cresterea copiilor si sunt o modalitate minunata de joc si miscare. La inceput trase de parintin, folosite apoi cu roti ajutatoare, bicicletele pot deveni un mijloc de deplasare pentru copilul tau.

Cel mai important aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere atunci cand alegi bicicleta pentru copilul tau este siguranta!

In colectia de primavara-vara, Imaginarium www.imaginarium.ro prezinta o gama larga de produse pe roti: biciclete adaptate abilitatilor, marimii si greutatii copiilor, iar pentru iubitorii de vintage: colectia vehiculelor clasice Radio Flyer.

Invatam mersul pe bicicleta!

Bicicletele Imaginarium sunt extraordinare si pentru copiii care au deja ceva experienta cu bicicleta, pentru ca sunt echipate cu tot ceea ce implica siguranta.

Constructia bicicletelor s-a realizat pornind de la 2 idei:

- care este cea mai usoara modalitate de a invata sa conduci o bicicleta si

- cum se poate asigura siguranta celor mai tineri biciclisti.

Impartite pe categorii de inaltime si cu accesorii diferite, bicicletele pe care le poti gasi la Imaginarium vor satisface cu siguranta nevoile copilului tau.

Ciclismul poate fi atat de usor!

Printre accesoriile necesare unei experiente cicliste in siguranta si confort se numara: cadrul de aluminiu, cauciucurile de buna calitate, franele, reflectoarele, protectia pentru lant si saua ajustabila.

Pentru copiii mai mari, vor conta cu siguranta rotile de otel, claxonul, protectia pentru lant si reflectoarele fata si spate.

Daca tu esti o iubitoare de vintage si vrei ca si copilul tau sa fie la fel, poti alege tricicletele din noua colectie Radio Flyer, care aduce aminte de jucariile strabunicii.

Tricicleta cu structura de otel, saua reglabila si platforma din spate pentru pasager, rotile cu spite de otel si cauciuc, ghidonul cromat cu claxon si franjurii de piele vor face din copilul tau un adevarat star al ciclismului pentru copii.

Sau poti alege o trotineta cu structura de otel, platforma de lemn si benzi antiderapante, cu 2 roti in spate pentru mai multa stabilitate.

Tot nu te-ai hotarat? Pentru copilul tau pasionat de tehnologie, Imaginarium a creat tricicleta in forma de scooter, cu tablou de bord si functii de lumini si directie, melodii si claxon.

Jocul pe roti e mai distractiv cand se desfasoara in siguranta!

Magazine Imaginarium:

- Imaginarium Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu nr 546-560, Tel: 021 380 88 30

- Imaginarium Sun Plaza, Bd. Vacaresti nr. 391;Tel: 021 780 72 72

3 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre