5 jucarii care fac curatenia mai distractiva pentru copil

/ / Modificat: 2012-05-14
5 jucarii care fac curatenia mai distractiva pentru copil

Jucariile care fac curatenia mai distractiva pentru copil reprezinta o solutie sigura pentru a-l determina pe cel mic sa te ajute cu mai mult drag la treburi casnice. Activitatile de curatenie sunt esentiale pentru deprinderea unor abilitati importante in dezvoltarea copilului - responsabilitate, indemanare, rabdare etc. - insa nu sunt tocmai pe placul copilului. De aceea, este important sa il atragi prin toate mijloacele pe care le ai la dispozitie, unul dintre ele fiind jucariile haioase.

Iata cateva recomandari de jucarii distractive, care trezesc interesul copilului mic si il fac mai dornic sa isi faca curat in camera sau sa dea cu mopul pe jos!

Set de curatenie Blister-Klein

blister-klein

Setul de curatenie contine perie, matura, mop si faras si il ajuta pe micut sa faca cu mai mult entuziasm unele dintre cele mai neplacute activitati de curatenie - spalat pe jos sau maturat.

Micutul tau se "imprieteneste" cu aceste ustensile, de care va avea nevoie mai tarziu, si invata sa jongleze cu ele intr-un mod mai distractiv, daca il vei ajuta.

Caravanacujucarii.ro, 54 lei

Set de curatenie Ecoiffier - 9 piese

set-curatenie-ecoiffier

Setul de curatenie, format din noua piese, este ideal pentru a-l "aproviziona" pe prichindelul tau cu toate cele trebuincioase intr-ale curateniei si a-l coopta astfel in activitati casnice, alaturi de tine.

Este recomandat copiilor peste 3 ani si cuprinde suport pe rotile, matura mop, galeata, faras si alte accesorii. De acum, nu mai trebuie sa iti faci griji ca micutul va inghiti detergentul sau va varsa galeata cu care stergi pe jos. Are propriile lui instrumente!

Idealbebe.ro, 86.57 lei

Suport de vase cu accesorii

suport-vase

Spalatul vaselor nu este cea mai distractiva sau placuta activitate casnica, insa se poate transforma intr-o joaca distractiva, cu ajutorul acestui set multicolor de vase cu suport, dar si cu cateva idei creative de jocuri (dansuri, cantecele, bataie cu spuma etc.).

Setul cuprinde 31 de accesorii si un suport de vase si ajuta copilul sa invete mai usor si mai repede sa le spele corect si cu spor.

Bestkids.ro, 37 lei

Set aspirator si masa de calcat

aspirator-masa-calcat

Colorate, frumoase, desenate - aceste instrumente de gospodarie o ajuta pe fetita ta sa se instruiasca intr-ale calcatului sau aspiratului.

Copilul va avea propriile lui ustensile de curatenie si te va imita atunci cand vei face treaba prin casa, fiind dornic sa te ajute.

Setul include masuta si fier de calcat, dar si aspirator, si este ideal pentru copii intre 12 si 36 de luni.

Caravanacujucarii.ro, 67 lei

Bucatarie de copii Bon Apetit

Bucatarie-Cuisine-Bon-Apetit

Bucatariile sunt unele dintre jucariile care il invata pe copil cam tot ce se petrece intr-o bucatarie normala, de la gatit, pregatit alimente, spalat vase, folosit mixer si alte electrocasnice etc.

Bucataria Bon Apetit este compacta si echipata cu o multime de accesorii - frigider, ochiuri, dulapuri, aragaz, robinete si mixer - si reprezinta o jucarie utila, pentru fetitele peste 3 ani, dar si pentru baietei talentati in bucatarie.

Nichiduta.ro, 210 lei

Tu cum il implici pe prichindelul tau in treburile casnice? Te ajuta la curatenie? I-ai cumparat jucarioare care sa-i trezeasca interesul pentru activitati de curatenie? Spune-ne parerile si trucurile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Curatenie copii Jucarii copii

Articole recomandate

Citeste si despre