Accesorii haioase pentru spalatul pe dinti al copiilor

/ / Modificat: 2014-02-03
Accesorii haioase pentru spalatul pe dinti al copiilor

Chiar daca periuta si pasta de dinti sunt principalele instrumente pentru spalatul pe dintisori, exista cateva accesorii care il ajuta pe copil sa desluseasca misterul curatarii corecte a dintisorilor si sa capete mai usor independenta in miscarile de periaj. Iata cateva periute de dinti, suporturi si sterilizatoare de periute de dinti haioase si colorate!

spalat_pe_dinti_copii

Foto: candhnews.files.wordpress.com

Suport haios pentru periuta, cu clepsidra


Iata un suport tare haios si colorat pentru periuta de dinti, creat din lemn si special conceput pentru copii. Se gaseste sub forma de figurine si intruchipeaza fie un baietel, fie o fetita, in functie de sexul copilului tau.

suport_haios_pentru_periuta_cu_clepsidra

Pret: 22 lei
Coolbaby.ro

Periuta de dinti cu inel de protectie


Atunci cand copilul foloseste primele dati periuta de dinti, nu stie exact cat de mult trebuie introdusa in gurita.

De aceea, inelul de protectie pentru periute este special creat pentru a impeidica o introducere prea adanca in gurita. Este important sa asiguri siguranta copilului cu un astfel de dispozitiv, pentru a evita accidentele neplacute. Dotata cu acest dispozitiv, periuta arata ca si cand ar sta sa isi ia zborul. Este foarte haioasa si vesela!

Periuta_de_dinti_inel_protectie

Pret: 17.03 lei
Hopa-sus.ro

Periuta de dinti electrica


Periuta de dinti electrica este foarte indragita de copii, datorita zgomotului pe care il face si miscarilor pe care le are in timpul periajului. Unele dintre ele sunt dotate si cu melodii atunci cand sunt pornite.

Acest set haios de la NUVITA este compus dintr-o o clepsidra haioasa (in forma de fluture), o periuta de dinti electrica si un paharel care sa-l ajute sa se clateasc de pasta de dinti.

periuta_de_dinti_electrica

Pret: 52 lei
romedic.ro

Sterilizator de periute de dinti pentru copii


Sterilizatorul pentru periute de dinti este important pentru indepartarea oricaror germeni sau bacterii care se pot "caza", fara voie, pe periuta copilului tau. Dispozitivul foloseste lumina ultravioleta germicida pentru a igieniza si dezinfecta periuta. Specialistii sustin ca este esential in mentinerea igienii orale corecte.

Sterilizatoarele Zapi sunt create pe placul copiilor, avand forme haioase si culori interesante, pentru a completa colectia de accesorii haioase de spalat pe dinti a copilului tau.




sterilizator_periute_de_dinti

Pret: 144 lei
Smurff.ro
 

Suport periuta de dinti clovn


Un alt suport haios de periute de dinti pentru copii este cel in forma de clovn si cu clepsidra, care sa monitorizeze timpul de periat al copilului.

Clepsidra este un accesoriu util, deoarece calculeaza exact timpul (cam 2 minute) optim de periere pentru asigurarea unei curatari corecte a dintilor. Cand timpul din clepsidra se scurge inseamna ca trebuie sa se opreasca din periat.

suport_periuta_de_dinti_clovn

Pret: 69 lei
Toyz-Planet.ro

Pasta de dinti cu gust de zmeura


Si pasta de dinti pe care o foloseste copilul poate deveni un accesoriu daca este aleasa cu mare grija. Este pacat ca pe langa toate accesoriile haioase de spalat pe dinti sa stea o pasta de dinti incolora, fara personalitate.

Opteaza pentru variante de paste dinti potrivite pentru varsta copilului tau, care sa fie colorate si cu gusturi cat mai variate, pe placul lui. Pasta Lacalut Baby (0-4 ani) este una dintre aceste variante si are gust de zmeura.

pasta_de_dinti_cu_gust_de_zmeura

Pret: 12.87 lei
Cosmetice.nscmall.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Acesorii spalat dinti copii Periuta dinti copii Pasta dinti copii Spalat dinti copii Igiena orala copii Accesorii amuzante spalat dinti Accesorii baie copii Accesorii spalat dinti copii

Articole recomandate

Citeste si despre