8 jucarii utile pentru calatoria copilului

/ / Modificat: 2011-06-20
8 jucarii utile pentru calatoria copilului

Jucariile sunt o solutie utila si distractiva de a tine copiii ocupati in timpul calatoriilor. Drumurile pot fi destul de plictisitoare pentru copii. Iar daca nu au o sursa de distractie si voie buna pot face accese de furie incontrolabile. De aceea este bine sa iei cu tine 8 "arme" secrete care sa te ajute sa pastrezi buna dispozitie in familie pe tot drumul pana la destinatie!

Tablita_magnetica_de_desen1. Tablita magnetica de desen


Lasa hartiile si creioanele de colorat acasa! Acum ne-am modernizat! Ia cu voi tablita magnetica de desenat Tommy! Copilul se poate distra incercand sa faca diverse imagini cu ajutorul stiloului special cu 2 capete. Tablita vine la pachet si cu 4 stampilute in diverse forme care sa amuze copilul. Nu trebuie sa schimbi tablita pentru ca micutul sa deseneze altceva. Se apasa un buton si ca prin minune ai o noua "coala" pentru imaginatia lui!

Pret: 99 Ron

Idealbebe.ro

Set_de_carti_din_material_moale2. Set de carti din material moale

De ce sa luati cu voi o singura carte si sa risti ca micutul tau sa faca nazuri cand i-o dai? Acum ai la dispozitie 24 de carticele din material moale, usor de transportat care sa satisfaca orice curiozitate a copilului. Acestea sunt impartite in mai multe teme: animale de la ferma, animaute de casa sau de gradina etc.

Pret: 528.46 Ron

Store4kids.ro

loopapalooza3. Loopapalooza

Aceasta jucarie amuzanta este de fapt o bucla pe care sunt prinse tot felul de animalute dragalase si oglinzi cu care copilul se poate distra. Tocmai pentru ca nu este o simpla jucarie cu un singur animalut, cel mic nu va apuca sa se plictiseasca prea repede, deoarece oricum va invarti ghemotocul va descoperi o noua jucarie cu care sa se distreze.

Pret: 86.50 Ron

Tamtamtoys.ro

puzzle_mini_peter4. Puzzle Mini Peter

Nu este indicat sa iei cu tine un puzzle care este format din piese multe si foarte mici. Acestea se pot pierde usor si pot face copilul sa planga si sa se scandalizeze. Mini Puzzle-ul Peter este format din piese mardin lemn (8x6 cm) care sunt depozitate intr-o cutie. Setul contine 12 piese din care se pot face 6 animalute diferite. Ar trebui sa il tina pe copil ocupat destul timp!

Pret: 20 Ron

Jucariidinlemn.com

Plastelina_Mica5. Plastelina mica

Plastelina pune imaginatia si creativitatea copilului la contributie. Cu cat are mai multe culori la-ndemana cu atat este mai enuziasmat si dornic sa dea nastere unor creturi sau obiecte miniaturale.

Pret: 18 Ron

Dinoland.ro 

Clip_clop_cowboy6. Clip-clop Cowboy

Aceasta jucarie ar trebui sa il tina ocupat ceva vreme. Este colorata si scoate sunete haioase care il fac pe micut sa rada. Daca apasa apasa calaretul, acesta va porni intr-o aventura surprinzatoare. Ii va lua ceva timp copilului sa desluseasca toate tainele jucariei pana sa se plictiseasca de ea.

Pret: 76.90 Ron

Crazytoys.ro

Cub_Rubik7. Cub Rubik

Micutul tau are pe acasa un cub Rubik? Fa-i-l tovaras de calatorie! Nu il lasa acasa si daca nu il are, cumpara-i-l cat mai repede! Nu vei regreta! Copilul va face tot posibilul sa potriveasca toate fetele cubului si cu greu se va lasa batut! Chiar daca nu reuseste, macar se distreaza incercand! 

Pret: 75.56 Ron

Dtoys.ro

Figurina_Pinocchio8. Jucaria preferata (masinuta, papusa, personajul preferat)

Daca cel mic are o jucarie preferata, atunci sa nu care cumva sa o uiti pe acasa! Ar putea face foarte urat fara ea! Fie ca e de plus, plastic sau lemn este una dintre jucariile indispensabile de drum. Este Pinocchio (recomandarea noastra) personajul lui favorit?

Pret: 20.74 Ron

Crazytoys.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Distractie copii Jucarii calatorie copii Distractie copii calatorie Trucuri calatorie copii Jocuri dezvoltare atentie copil Calatorii copii

Articole recomandate

Citeste si despre