Ce ar trebui sa stie toti parintii despre incaltamintea copiilor

/ / Modificat: 2013-07-17
Ce ar trebui sa stie toti parintii despre incaltamintea copiilor

Cand cumparam incaltaminte pentru copiii nostri, de cele mai multe ori ne orientam dupa pret, pentru ca oricum o va purta doar cateva luni, nu? Calitatea este de multe ori omisa pentru ca se considera ca incaltamintea de calitate pentru copii este scumpa. Dar oare, asa e? De fapt, majoritatea pantofilor pentru copii care costa mai putin, au un pret foarte mare, care se plateste ulterior prin sanatatea copiilor.

Stiati ca, desi majoritatea copiilor sunt perfect sanatosi, peste 70% dintre acestia se transforma in adulti care au probleme cu picioarele? Iar cele mai multe din aceste probleme incep in copilarie, chiar odata cu varsta primilor pasi?

Si atunci, suntem oare pregatiti sa platim pretul pentru pantofii ieftini, cu sanatatea copiilor nostri? O pereche de pantofi de calitate pentru copii rezista mai mult in timp, reduce pana la eliminare problemele ortopedice si, un alt aspect important, copiii sunt incantati sa poarte pantofi care sunt comozi. Doar aduceti-va aminte ultima oara cand ati purtat o pereche de pantofi incomozi si imaginati-va cat de suparatoare ar fi acea experienta pentru un copil.

Da, acum cu siguranta va ganditi ca, indiferent cat de valabile sunt aceste argumente, o pereche de pantofi de calitate pentru copii reprezinta o investitie care nu se justifica pentru 3-4 luni, cat dureaza pana cand pantofii raman mici. Si totusi, din punct de vedere al cheltuielilor, nu iesiti in dezavantaj.

Nu va vine sa credeti, dar totusi asa e. Pentru ca in loc sa cumparati 2-3 perechi de pantofi care sa coste mai putin fiecare, este mai indicat sa cumparati o singura pereche de pantofi creata special pe nevoile copiilor, care le protejeaza piciorusele si care de fapt reprezinta o garantie in plus pentru sanatatea lor. Iar niste pantofi de calitate sunt si frumosi, pot fi purtati si la joaca, si la gradinita, ba chiar si la o ocazie speciala.

Atunci, unde gasim incaltaminte de calitate pentru copii?

Pantofiori Veseli este compania romaneasca ce si-a propus sa protejeze piciorusele copiilor cu cei mai simpatici pantofi, care ii fac sa arate fabulos.

Pantofiori Veseli sunt singurii importatori din Romania a trei branduri create de parinti, cunoscute in toata lumea. Este vorba de Livie&Luca, Boboux si Vincent Shoes.

Primul lucru pe care il observam la incaltamintea pentru copii de pe Pantofiori Veseli este faptul ca este absolut adorabila.

Pantofiorii Veseli a declarat razboi stereotipului de roz pentru fetite si albastru pentru baietei si a cautat modele pline de imaginatie. Si le-a gasit la aceste trei branduri, iar de aproape un an de zile le-a adus in Romania oferind astfel ocazia pentru cat mai multi copii, de a purta pantofiori cu adevarat veseli. Iar ce e cel mai important, fiecare dintre aceste perechi este creata din materiale 100% naturale, respectand normele de calitate.

Exteriorul si interiorul de piele care nu este tabacita cu plumb, talpa exterioara foarte elastica, talpa interioara din piele care lasa piciorusul sa respire, lipiciul folosit care nu este toxic, partea din spate a pantofului care este captusita pentru a evita bataturilor si greutatea mica a pantofilor, de sub 225 de grame, toate acestea sunt calitati care se gasesc greu la incaltamintea pentru copii, dar acum sunt disponibile in fiecare pereche de pe Pantofiori Veseli.

O pereche de pantofi pentru copii scumpa, pe care platim putin. Cum vine asta?

Ziceam mai sus ca de fapt nu platim mai mult pentru o pereche de pantofi de calitate pentru copii, dar vineri, 19 iulie 2013, avem ocazia sa platim chiar mai putin.

Pentru ca vineri noaptea, incepand de la ora 23:00 si pana a doua zi dimineata, la ora 09:00, absolut toate produsele de pe site vor avea preturi mult mai mici decat de obicei, la Noaptea Reducerilor.

Nu vom dezvalui de pe acum care vor fi reducerile, dar cu siguranta va vor incanta. Asa ca daca vreti sa faceti copiilor o bucurie si sa le achizitionati o pereche de pantofiori cu adevarat de calitate, vineri este cea mai buna ocazie. Pentru ca doar vineri veti avea parte de cel mai mic pret din an.

Asta da veste buna, nu?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre