Noua formula Nutricia Aptamil de la 1an+

/ / Modificat: 2012-10-05
Noua formula Nutricia Aptamil de la 1an+

Testata de copiii din peste 500 de crese

Dupa varsta de un an, juniorul tau a devenit din ce in ce mai activ. De acum va incepe sa petreaca tot mai mult timp in spatii deschise si chiar in colectivitate, iar curiozitatea si dorinta de a explora lumea inconjuratoare ii vor solicita sistemul imunitar inca vulnerabil la aceasta varsta.

Pentru a-i sprijini pe cei mici in aceasta perioada de crestere si dezvoltare rapida, expertii NUTRICIA in sistemul imunitar al copiilor au creat noua formula de lapte Aptamil de la 1 an, cu Pronutra+. Aptamil 1an+ a fost creat in urma cercetarii de peste 30 de ani a laptelui matern si a fost testat de sute de copii din peste 500 de crese si gradinite. Contine Pronutra+, un complex unic de nutrienti, ce combina IMMUNOFORTIS (scGOS/lcFOS) cu nutrienti esentiali si vitaminele A, C si D, ce contribuie in mod natural la functionarea normala a sistemului imunitar.

Stiai ca:

  • Un copil are nevoie de de 6 ori mai multi nutrienti decat un adult (per kg corp)?
  • Stomacul unui copil este de 5 ori mai mic decat al unui adult?
  • Asadar, fiecare lingurita de mancare a unui copil trebuie sa contina mai multi nutrienti.
  • Laptele de crestere este o parte importanta in dieta, special creata sa ofere copilului o cantitate corecta de nutrienti esentiali.

Sustine, asadar, dezvoltarea sistemului imunitar al copilului tau, oferindu-i o alimentatie adecvata varstei! Alaturi de o dieta echilibrata, 500 ml de Aptamil 1an+ asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Nutricia sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, in paralel cu alimentatia diversificata.

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre