Prima sedinta foto a copilului tau

/ / Modificat: 2012-05-27
Prima sedinta foto a copilului tau







O sedinta foto profesionista pentru copilul tau poate fi o ocazie minunata pentru tine si micut de a va distra si de a relationa, lasandu-i pe ceilalti sa faca toata treaba.

 

Majoritatea parintilor moderni au cel putin un aparat de fotografiat digital cu care isi fotografiaza zilnic copilasul, insa unii considera ca ar putea obtine imagini mai interesante folosind serviciile unui fotograf profesionist.

Fotograful profesionist si prietenos va crea un portofoliu minunat intr-un studio special cu decoruri diferite si interesante. Aceasta experienta poate fi un moment de neuitat pentru intreaga familie.

Fotografii iau sesiunile foto cu bebelusul ca pe o calatorie, acestea sunt intr-adevar cele mai lungi sedinte de cele mai multe ori, in special cand este vorba de un bebelus.

Cand vine vorba despre fotografierea bebelusului trebuie sa ai rabdare. Micutii sunt nazdravani si nu trece o secunda fara sa se miste. Daca bebelusul este odihnit, a mancat, este curat si fericit, pozele vor fi mult mai reusite.

Si in cazul copiilor mici, sedinta foto trebuie planificata in functie de programul acestora.

O sedinta foto in care un copil este pus sub lupa difera destul de mult de una in care in fata camerei foto se afla un adult.

In primul rand pentru ca cei mici sunt mult mai pretentiosi, se plictisesc repede si cei mai multi dintre ei nu sunt obisnuiti ca un aparat pe care nu l-au mai vazut niciodata sa le urmareasca fiecare miscare.

 

Un studio foto in care se doreste fotografierea unor copii trebuie sa contina in primul rand jucarii, cele mai in masura articole pentru a le distrage atentia si pentru a asigura indepartarea plictiselii cel putin pentru un timp.

Un alt secret al reusitei in fotografia pentru copii este rabdarea si dragostea pentru copii. Cand avem de-a face cu un fotograf care nu cunoaste acest domeniu minunat al copilariei si care nu poate patrunde in lumea celor mici nici macar pentru cateva zeci de minute, rezultatul nu prea poate fi unul victorios.

  

Insa nu a fost cazul sedintelor foto de care s-au bucurat piticii nostri, Nicoleta Andreea, o frumusete de fetita in varsta de 2 anisori si 4 luni a mamicii Gabriela (gabyy) si nazdravanul nostru Mihail in varsta de 6 luni si 3 saptamani, baietelul Mariei (merymargarit).Cei doi micuti sunt castigatorii concursului "Amintiri in rama pentru copilul tau" organizat si desfasurat la noi pe site impreuna cu Chocolate Kids.Studioul foto Chocolate Kids este fascinant, aici copiii se joaca, rad si raman mereu uimiti de masinariile ciudate care ii inconjoara. Datorita curiozitatii micutilor, uneori, cei de la Chocolate Kids ii lasa pe acestia sa-si fotografieze parintii amuzandu-se foarte tare si invatand lucruri noi.

  

Laura Moise

Redactor Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre