Top 15 destinatii de vacanta pentru familia ta

/ / Modificat: 2016-09-14
Top 15 destinatii de vacanta pentru familia ta

Top 15 destinatii de vacanta pentru familia ta

Vara a inceput oficial de cateva zile, insa noi deja suntem cu gandul la zilele de concediu in care sa uitam de grijile de la serviciu si sa ne bucuram de cateva zile alaturi de cei dragi.

Pentru ca intreaga familie sa se bucure de vacanta trebuie sa alegem o destinatie care sa ofere distractii si modalitati de petrecere a timpului atat pentru noi parintii, cat si pentru cei mici.

Pentru parinti, una dintre preocupari trebuie sa fie legata de activitatile de care se poate bucura copiii in timpul vacantei, astfel incat micutii sa nu se plictiseasca, iar noi sa ne putem bucura alaturi de ei de zilele libere.

Iata 15 destinatii perfecte pentru o vacanta cu familia

Nisipurile de Aur - Bulgaria

Vecinii nostri de la sud ofera servicii foarte bune pentru familiile cu copii, avand numeroase oferte all-inclusive la hoteluri si complexuri turistice cu dotari speciale pentru prichindei.

Nisipurile de Aur este o statiune la malul Marii Negre perfecta pentru familisti, unde se gasesc numeroase hoteluri care au locuri de joaca pentru copii, piscine cu sectiuni destinate prichindeilor, dar si facilitati de care se pot bucura mamele, cum ar fi salon de cosmetica, spa, sala de gimnastica.

Belek - Turcia

Regiunea Belek este situata pe malul Mediteranei. Vei gasi aici complexuri cu aqua-park, locuri de joaca pentru copii si chiar complexuri care iti pun la dispozitie servicii de baby-sitting pentru cei mici. Hotelurile au oferte all-inclusive unde va veti putea bucura cu totii de servicii foarte bune la preturi avantajoase.

Thassos - Grecia

Insula greceasca Thassos este un loc ideal pentru familiile cu copii. Hotelurile de aici au facilitati pentru copii, plaja si apa sunt curate, iar din orice statiune a insulei veti putea merge in excurii pentru a vedea obiective turistice din zona. Consulta harta Grecia pentru a vizualiza topul destinatiilor turistice si rutele auto pana la destinatie.

Cairo - Egipt

In Cairo ai la dispozitie mai multe hoteluri family-friendly, iar de aici poti ajunge la piramide extrem de usor. Nu ptoi ajunge in Egipt fara sa vezi si una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, cu siguranta micutul tau va avea ce sa invete din aceasta vacanta.

Zadar - Croatia

Orasul croat Zadar este o destinatie perfecta pentru o familie cu copii. Ai la dispozitie plaje, dar si obiective turistice de vizitat atunci cand nu stati la plaja. Aici vei gasit mai multe hoteluri cu facilitati pentru copii, astfel incat sejurul sa fie unul relaxant si distractiv pentru toata familia.

Sardinia - Italia

Superba insula intaliana Sardinia este ideala pentru familie. Plajele de aici sunt intinse, iar complexurile unde te poti caza au facilitati speciale pentru prichindei.

Lagos - Portugalia

Una dintre destinatiile potrivite pentru un sejur cu familia este si statiunea Lagos din Portugalia. Aveti la dispozitie aici o multime de hoteluri care sa satisfaca nevoile unei familii.

Larnaca - Cipru

O tara extrem de frumoasa vizitata anuala de sute de mii de turisti, Cipru este o destinatie numai buna si pentru familie. Aici vei gasi parcuri acvatice si hoteluri cu locuri de joaca pentru a-i tine ocupati pe prichindei.

Disneylland Paris - Franta

Un loc unde cei mici se vor simti tare bine, insa si pentru parinti va fi o experienta frumoasa. Va puteti caza in Paris si de acolo sa folositi mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la parc.

Barcelona - Spania

Unul dintre cele mai frumoase orase europene, Barcelona este ideal pentru familie. Daca ajungeti aici trebuie neaparat sa vedeti Sagrada Familia si Parcul Guell. Harta Spaniei ofera informatii utile pentru fiecare turist care alege sa viziteze calatorind cu masina.

St. Moritz - Elvetia

In acest oras montan va veti bucura de liniste si o atmosfera deosebita, St. Moritz fiind unul dintre orasele europene potrivite pentru un sejur in familie.

Tirol - Austria

O vacanta in Alpii austrieci este cu siguranta una distractiva pentru intreaga familie. Aerul curat si peisajele mirifice va vor incanta si pe voi si pe micuti. Daca alegi sa viziteti aceasta tara minunata si folosesti ca mijloc de transport autoturismul poti accesa de pe telefonul mobil harta Austria online.

Mamaia

Si pe litoralul nostru sunt statiuni superbe, iar una dintre ele este Mamaia, care este de altfel un loc potrivit pentru familii deoarece aici exista complexuri hoteliere cu locuri de joaca special concepute pentru copii.

Maramures

O destinatie la indemana si atat de cautata de strainii care ajung la noi in tara este Maramuresul. Vei gasi in zona pensiuni cu dotari pentru copii si va veti putea bucura cu totii de o vacanta linistita in mijlocul naturii.

Bucovina

Manastirile din Nordul Moldovei sunt unice in Europa si cu siguranta merita sa le faci o vizita.

Agentii de turism

Apeland la o agentie de turism si aplicatia harta Europei online iti vei putea planifica vacanta in detaliu si vei avea la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie atunci cand pornesti in calatorie cu familia. De asemena, agentiile de turism colaboreaza cu hoteluri ce au un standard de confort ridicat si nu vei avea suprize atunci cand ajungi la destinatie.

Eximtur

Aceasta agentie iti pune la dispozitie pachete de vacante atat in tara noastra, cat si in strainatate. Are mai multe birouri deschise in tara, in Bucuresti, Cluj, Alba-Iulia, Pitesti.

Adresa sediu Bucuresti: Str. Jean Louis Calderon, Nr. 1-5, Sector 2

Telefon: 021.315.87.11

E-mail: bucuresti@eximtur.ro

Site: www.eximtur.ro

Paralela 45

Cu ajutorul acestei agentii turistice va veti putea planifica sejururile oriunde in lume. Sedii ale acestei agentii se gasesc in mai multe orase din tara, printre care Bucuresti, Targu Mures, Timisoara, Costanta.

Adresa sediu Bucuresti: Bld. Regina Elisabeta, nr 29-31, Sector 5

Telefon: 021.311.19.58

E-mail: secretariat@paralela45.ro

Site: www.paralela45.ro

Perfect Tour

Este o agentie cu ajutorul caruia iti poti planui vacantele in destinatii populare.

Adresa: Str. Theodor Aman, nr. 11, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.98.18

E-mail: info@perfect-tour.ro

Site: www.perfect-tour.ro

Europa Travel

Cu ajutorul Europa Travel vei putea sa-ti planifici sejurul in Romania sau in alte orase turistice din Europa. Agentia are sedii in Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cuj-Napoca.

Adresa sediu Bucuresti: Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723.153.702

E-mail: office@europatravel.ro

Site: www.europatravel.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Destinatii vacanta familie Vacanta familie Hotel familie

Articole recomandate

Citeste si despre