Programele de vara ale gradinitelor. Ce activitati alegem?

/ / Modificat: 2015-06-26
Programele de vara ale gradinitelor. Ce activitati alegem?

Vacanta de vara incepe in cateva zile si tot mai multi parinti se confrunta cu problema umplerii timpului liber al micutilor. Pentru a le veni in intampinare parintilor care isi doresc ca micutii lor sa-si petreaca timpul intr-un mod constructiv in cele 3 luni de vacanta, gradinitele au conceput programe de vara.

Majoritatea celor care pun la dispozitie pe perioada verii programe speciale, au in vedere activitati sportive si artistice, cursuri de limbi straine, precum si excursii in obiective turistice si vizite la muzee, astfel incat exista o multime de activitati din care sa alegem.

Iata ce institutii de invatamant pentru prescolari raman deschise si pe perioada vacantei de vara.

Gradinita Conil Kindergarten

Aceasta gradinita demareaza Summer School 2015 in 22 iunie. Cursurile au loc la sediul din zona Cotroceni, copiii fiind transportati pana acolo cu autobuze speciale. Programul este structurat pe saptamani tematice, iar parintii pot opta pentru participarea la cursuri pentru o singura saptamana sau pentru toate cele 10 saptamani. Programul este de luni pana vineri de la ora 8.00 pana la ora 18.00.

Aici, copii vor putea participa la cursuri de inot, baschet, arts and crafts si vor putea merge in excursii la Taramul Zmeilor, in judetul Ilfov, precum si la Poiana Brasov. Totodata, micutii vor merge in Parcul Izvor, in Herastrau, in turul Bucurestiului si in vizita la muzee.

Adresa: Strada Dr.Victor Poloni, Nr. 14, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 0721.914.034

Email: office@asociatiaconil.ro

Site: www.conil.ro

Gradinita Bambi Step by Step

Din iunie pana la sfarsitul lui august, gradinita Bambi Step by Step iti sta la dispozitie cu activitati destinate atat copiilor care au inceput deja gradinita, cat si celor care vor intra la gradinita in anul scolar 2015 - 2016.

Exista 4 pachete: de adaptare la gradinita, fastrackids summer camp, limba engleza intensiv si invatare pe baza de proiect, precum si cursuri de inot si aerobic ce pot completa aceste pachete.

Adresa: Strada Gh. Dem Teodorescu, Nr.16 bis, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021.327.32.56

Email: office@bambistepbystep.ro

Site: www.bambistepbystep.ro

Gradinita Casuta Strumfilor 

Incepand cu data de 29 iunie, gradinita Casuta Strumfilor ii asteapta pe micuti la Summer School 2015. Copii vor participa la competitii sportive, la cursuri de arts & crafts, de arta plastica si de handmade. Cursurile se desfasoara pana pe 28 august.

Adresa: Strada Acvariului, Nr 3, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0765.36.83.04

Email: gradinitacasutastrumfilor@gmail.com

Site: www.facebook.com/GradinitaCasutaStrumfilor

Gradinita Centrul Springfield

Scoala de Vara din cadrul Springfield Center incepe la 1 iulie. Activitatile care le sunt puse la dispozitie copiilor sunt pictura, art & craft, modelaj, vizite la muzee si teatre, atelier culinar si cursuri optionale de inot, tenis, taekwondo, pian, dansuri, balet. Toate activitatile se desfasoara in limba engleza.

Adresa: Strada Sfanta Ana, Nr.7, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.212.31.05

Email: office@springfieldcenter.ro

Site: www.springfieldcenter.ro

Gradinita Kids Club

Kids Club Summer Club incepe in 29 iunie cu saptamanile "Arts and Craft – around the world” dedicate literaturii, muzicii, teatrului si filmului. Pe 31 august se incheie programul cu Carnavalul Summer School. Copiii vor fi ajutati la efectuarea temelor de vacanta. In acelasi timp, gradinita va pune la dispozitie cursuri de limba engleza sau germana, lectii de teatru si bune maniere, ore de tenis, inot, balet, zumba kids si ateliere de creatie.

Exista doua optiuni pentru program - 08:00 – 12.30 si 08:00 – 18.00.

Adresa: Str. Rezervelor, Nr. 91, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 031.43.62.520

Email: office@kidsclub.ro

Site: www.kidsclub.ro

Gradinita Comenius

In perioda 1 iulie - 28 august 2015, la aceasta gradinita se deruleaza programul "Petrece vacanta de vara cu Gradinita Comenius". Predarea se face si in limba engleza si in limba romana, iar micutii se pot bucura de activitati precum gatitul, imprimeria, pictura pe diverse suporturi, consolidandu-si in acelasi timp cunostintele de scris, lecturat sau socotit.

Adresa: Str. Poporului, Nr. 82, Constanta

Telefon: 0241.518.981

Email: gradinita.comenius@yahoo.com

Site: www.comenius-cta.com

Gradinita Rose Garden Kids

Programul Summer School din cadrul gradinitei Rose Garden Kids se desfasoara in perioada iulie-august 2015 si le pune la dispozitie micutilor cursuri optionale de germana, engleza, balet, karate, muzica, gimnastica, dansuri, inot, pictura pe ceramica si modelaj din lut.

Adresa: Soseaua Oltenitei, Nr.32 G, Popesti Leordeni, judetul Ilfov

Telefon: 031.430.11.62

Email: office@rosegardenkids.ro

Site: www.rosegardenkids.ro

Gradinita Piticot Barba Cot Pitesti

Cursurile de vara din cadrul gradinitei Piticot Barba Cot incep pe 29 iunie si se incheie pe 28 august. Copiii vor participa la cursuri de limbi straine, de pictura si desen, de modelaj si colaj, ateliere de muzica, teatru si gastronomie. Acestea vor fi completate de activitati sportive.

Adresa: Str. Alunului, Nr. 50A, Pitesti, Arges

Telefon: 0740.248.493 / 0729.775.526

Email: office@gradinitapiticotpitesti.ro

Site: www.gradinitapiticotpitesti.ro

Gradinita Aristokids

Pe parcursul celor 9 saptamani cat dureaza progarmul de vara al gradinitei Aristokids, copii vor putea participa la cursuri de gastronomie, de gradinarit, de arta si art & craft, precum si la activitati sportive in cadrul saptamanii "Mens sana in corpore sano". Cursurile incep pe 8 iulie si se incheie pe 13 septembrie.

Adresa: Strada Lebedei, Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0722.648.885 / 021.665.28.30

Email: contact@aristokids.ro

Site: www.aristokids.ro

Gradinita Olga Gudynn

Programul Scoala de vara – Olga Gudynn se desfasoara in perioada 1 iulie – 28 august. Copiii pot participa la cursuri de inot, dans, actorie, pictura pe sticla, fotografie, gatit, teatru, precum si la clubul de matematica si lectura si la cursurile de limbi straine - franceza, germana sau engleza.

Adresa: Strada Ancuta Baneasa, Nr. 8, Bucuresti

Telefon: 0734.41.13.59

Email: office@olgagudynn.ro

Site: www.olgagudynn.ro

Ghid util de gradinite pentru copii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre