Ghiduri prietenoase si educative pentru copii si adulti

/ / Modificat: 2015-04-15
Ghiduri prietenoase si educative pentru copii si adulti

Ce sa faci, o noua colectie de carte pentru copii de la Editura TREI: raspunsuri pentru grijile celor mici

Cum ar fi sa existe cate o carte care sa ii ajute pe cei mici sa treaca peste cele mai sacaitoare probleme ale lor? Colectia de carti interactive "Ce sa faci...", publicata de Editura TREI, cuprinde o serie de ghiduri prietenoase si educative pentru copii si adultii care sunt alaturi de acestia, parinti, educatori si psihologi. 

Psihologul clinician Dr. Dawn Huebner, cu o experienta vasta in lucrul cu problemele copiilor si talentata ilustratoare Bonnie Mathews construiesc impreuna o calatorie formatoare si distractiva pentru depasirea dificulatatilor cu care se confrunta copiii, de la cele mai mici varste pana in anii de scoala gimnaziala. Prin joc si poveste, problemele sunt intelese si rezolvate. 

Simpaticele ghiduri "Ce sa faci..." demonstreaza filosofia lui Dawn Huebner, potrivit careia copiii pot si trebuie sa fie invatati sa se ajute singuri pentru depasirea provocarilor cu care se confrunta. 

Cartile sale calatoresc deja in jurul lumii, fiind traduse in 12 de limbi. Primele trei volume, publicate de Editura TREI, trateaza trei subiecte sensibile pentru copii intr-o maniera placuta si eficienta: 

  • "Ce sa faci sa scapi de griji" este un ghid practic dedicat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani, care au probleme de anxietate, si adultilor care ii pot ajuta sa le depaseasca. 

Editura TREI organizeaza, in perioada 14 – 27 aprilie, si un concurs pentru toti copiii pasionati de lectura. Cei mici pot ilustra prin desen raspunsul lor la intrebarea "Ca sa faci...pentru ca lumea sa fie un loc mai frumos?" si pot castiga ca premii chiar cartile din colectia Ce sa faci. Detaliile concursului se afla aici

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti copii Carti educative prescolari

Articole recomandate

Citeste si despre