Pufies Fashion Collection, pentru mamici moderne si bebelusi fericiti

/ / Modificat: 2013-12-02
Pufies Fashion Collection, pentru mamici moderne si bebelusi fericiti

Pentru prima data, scutecele bebelusului tau pot fi considerate adevarate hainute! Inspirate din cele mai populare tendinte din moda, modelele scutecelor Pufies Fashion Collection iti vor stimula imaginatia pentru a-ti asorta tinuta cu cea a micutului tau.

Pufies Fashion Collection se lauda cu:

  • binecunoscuta calitate si siguranta a scutecelor Pufies;
  • 40 de modele fantastice intr-o varietate de stiluri la moda.

Cauta noile ambalaje Pufies Fashion Collection (masurile Midi, Maxi si Junior). In fiecare pachet poti gasi doua modele diferite.

Iata cele 4 tendinte prezentate in cadrul Pufies Fashion Collection:

Gradina inflorita

gradina-inflorita

Desenele florale pline de inspiratie ale acestor modele vor face ca bebelusul tau sa arate exact ca o mica floare! Asorteaza scutecul cu o rochita, o diadema sau o brosa colorata.

Inapoi in liceu

inapoi-in-liceu

Creat in stilul colegiilor englezesti, toata lumea va recunoaste carourile colorate de pe scutecul bebelusului tau. Fustita clopot, bretelele si cravata sunt accesorii must-have!

Funk Art

funk-art

Paris, Londra si New York, capitalele modei, se regasesc si se combina in culori expresive pentru ca bebelusul tau sa devina o imagine a modei. Ochelarii de soare colorati si accesoriile extravagante se potrivesc perfect!

Vintage Club Remix

vintage-club-remix

Stilul alternativ al anilor '80 capata viata in aceste modele, ducandu-ti bebelusul in atmosfera generatiei disco. Combina modelele disco contemporane cu stilul tau urban: incaltaminte sport, blugi si o geanta mare si colorata.

Participa la concursurile Pufies si Copilul.ro

Incarca o poza cu micutul tau si apoi completeaza-i tinuta cu modelul preferat de scutec Pufies Fashion Collection. Astfel, te-ai inscris in concursul de fotografii!

Povesteste-ne care este stilul tau vestimentar, de ce iti place atat de mult si care dintre cele 4 tendinte din Pufies Fashion Collection se potriveste cel mai bine stilului tau si al copilului tau? Sa fie Vintage Club Remix, Funk Art, Inapoi in Liceu sau Gradina Inflorita? Unul dintre pachetele Jumbo Pufies Fashion Collection poate fi al tau. Participa!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre