5 caracteristici esentiale ale scutecelor pentru bebelusi

/ / Modificat: 2012-03-23
5 caracteristici esentiale ale scutecelor pentru bebelusi

Rezultatele cercetarilor desfasurate de catre expertii Pampers arata ca simtul tactil al bebelusului este mult mai intens decat cel al unui adult, astfel ca, pentru cel mic, fiecare experienta este o adevarata provocare. O ingrijire atenta a pielii bebelusului este esentiala pentru a il ajuta sa profite de fiecare contact cu lumea din jur si sa se dezvolte armonios.

Pielea bebelusilor necesita o protectie suplimentara, in special zona acoperita de scutec, pentru ca este mult mai sensibila decat cea a copiiilor sau cea a adultilor, iritandu-se foarte usor in contact cu umezeala.

Pentru confortul celui mic, Pampers a lansat noile scutece Premium Care, cu protectie de 5 stele. Noul Premium Care ajuta la mentinerea confortului si a sanatatii pielii bebelusului tau, datorita celor 5 caracteristici esentiale: scutecul ultra subtire ofera ultra protectie impotriva umezelii, ultra fixare, ultra ingrijire si ultra confort.

Protectie de 5 stele de la Pampers Premium Care

Ultra protectie impotriva umezelii: Noul Premium Care, cel mai subtire scutec super-absorbant de la Pampers, a fost creat cu ajutorul tehnologiei superioare Dry Max, care ii asigura bebelusului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Datorita stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este retinuta in interior, departe de pielea bebelusului, care ramane astfel uscata si sanatoasa.

Ultra ingrijire: O piele atent ingrijita este o piele sanatoasa, care poate sa actioneze ca o bariera impotriva factorilor daunatori. Scutecul Premium Care are toate elementele necesare pentru a pastra pielea bebelusului tau uscata si curata: un strat exterior care lasa pielea sa respire, un sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (marimile 1-4) si o lotiune speciala de Aloe Vera cu efect hidratant si protector.

Ultra subtire: Va intrebati cum poate un scutec atat de subtire sa protejeze eficient pielea micutului impotriva umezelii? Este simplu. Premium Care este cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului, datorita tehnologiei Dry Max, care permite o distributie optima a gelului superabsorbant din interior.

Ultra fixare: Pentru o fixare sigura si confortabila, Premium Care are benzi laterale elastice care se potrivesc perfect in jurul burticii si benzi suprapuse (marimile 1-2), care impreuna ii permit micutului sa se miste in voie.

Ultra confort: Pielea atat de fragila a bebelusului se va simti cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este placut la atingere, in timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat decat in varianta anterioara (marimile 1-4), protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

Pentru o ingrijire completa, foloseste servetelele umede Pampers Sensitive de fiecare data cand schimbi scutecul celui mic, pentru ca pielea sa ramana curata si sanatoasa. Acestea sunt testate dermatologic si contin o lotiune speciala care ajuta la restabilirea naturala a PH-ului, actionand ca un strat protector pentru piele.

Atingerile tandre sunt extrem de importante pentru ca bebelusul sa se simta in siguranta, iar pielea lui ar trebui sa intre in contact cu materiale cat mai lejere. De aceea, Pampers Premium Care rasfata pielea celui mic cu protectie de 5 stele pentru cea mai pretentioasa piele din lume, in timp ce mamica si puiutul se bucura impreuna de momente pline de afectiune.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece bebelusi Scutece pampers

Articole recomandate

Citeste si despre