Top 15 cei mai cunoscuti medici pediatri

/ / Modificat: 2015-08-20
Top 15 cei mai cunoscuti medici pediatri

Toate alegerile care il privesc pe copilul tau sunt extrem de importante, iar atunci cand acestea sunt legate de starea lui de sanatate si de siguranta de care are parte, sunt cu atat mai dificil de luat. Una dintre cele mai importante decizii de acest gen este gasirea medicului pediatru potrivit.

Aceasta alegere deloc usoara are doua aspecte importante: gasirea unui adevarat profesionist care sa fie si disponibil de cate ori ai nevoie, respectiv gasirea acelui medic pediatru care sa rezoneze cu tine, ca parinte.

Pentru a-ti usura aceasta misiune, am facut un top al celor mai cunoscuti si mai apreciati medici pediatri, pe baza testimonialelor parintilor care au avut de-a face cu ei:

Dr. Petrescu Luciana

Doctorul Petrescu Luciana profeseaza in Brasov, la Spitalul Clinic de Copii Brasov. Parintii prezenti pe forumul nostru spun despre ea ca este "un pediatru cu multa experienta si un diagnostician foarte bun" si o recomanda sincer, cei mai multi dintre ei mentionand si ca "este apreciata de intreaga familie".

Dr. Chiru Mirela

"Un bun profesionist, apropiat de pacienti, amabil si dedicat profesiei" sau "o femeie extraordinara, in al carei profesionalism poti avea incredere" - asa este descrisa Dr. Chiru Mirela, medic pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Dr. Nicolescu Alin

Specializat pe cardiologie pediatrica, Dr. Nicolescu Alin poate fi gasit la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Parintii il recomanda pentru ca "nu ezita nici macar in miez de noapte sa vina la spital atunci cand este nevoie", pentru ca este "prietenos, bland si rabdator" si pentru ca este foarte generos cu explicatiile, de cate ori este cazul.

Dr. Biro Eniko Ilona

Medic pediatru la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, despre Dr. Biro Eniko Ilona veti auzi numai lucruri frumoase, printre care si ca este "cea mai pregatita profesional si social dintre toti doctorii Salajului". Admirata pentru corectitudinea si altruismul de care da dovada, doamna doctor este foarte apreciata atat in randul parintilor, cat si in cel al copiilor.

Dr. Barca Diana Gabriela

Medic primar specializat in neurologie pediatrica, doamna doctor Barca profeseaza in cadrul Clinicii de Neurologie Pediatrica de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia. "De o inalta conduita morala" si "un grad de profesionalism ridicat", Dr. Barca Diana Gabriela este recomandata de catre toti parintii ai caror copii se confrunta cu probleme de ordin neurologic.pediatru consultatie

Dr. Banciu Vasile Stelian

Medic chirurg si ortoped specializat in pediatrie si totodata seful sectiei de chirurgie si ortopedie pediatrica din Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, Dr. Banciu Vasile Stelian "explica procedurile si optiunile de tratament" si este "un medic excelent si un om extraordinar", dupa cum afirma parintii micutilor care au trecut prin mainile sale.

Dr. Bar Gabriela

Life Memorial Hospital din Bucuresti este locul in care o puteti gasi pe doamna doctor Bar, "un om de nota 10 si un medic pediatru de nota 10". Profesionalismul sau nu este pus la indoiala nici o secunda de catre parintii care o recomanda si pentru abilitatile sale excelente de comunicare, puse in practica pentru fiecare pacient.

Dr. Giosanu Constantin

Prezent in Clinica Medlife din Calea Grivitei, Bucuresti, Dr. Giosanu este adesea pomenit drept "un medic extraordinar". Printre calitatile sale se numara dedicarea totala activitatii medicale, profesionalismul, blandetea si rabdarea de care da dovada cu cei mici si cu parintii care vor intotdeauna sa stie cat mai multe despre diagnosticul copiilor lor.

Dr. Sicoe Simona Emilia

Hyperclinica Medlife Baneasa este locul unde isi desfasoara activitatea acest medic primar specializat in pediatrie. Diagnosticarea precisa si tratamentele eficiente l-au transformat, in ochii parintilor, in unul dintre cei mai buni medici pediatri. "Iti trateaza copilul ca pe propriul sau copil", dupa cum marturisesc cei care au avut de-a face cu Dr. Sicoe.

Dr. Iurian Sorin

Sectia Clinica de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu mai gazduieste, conform testimonialelor, inca "un medic de nota 20". Parintii sunt "pe deplin multumiti de atentia si priceperea" domnului doctor Iurian Sorin si il caracterizeaza drept un "super medic si un om deosebit".

Bebelus vaccinat pediatru

Dr. Caruceriu Silviu

"Il recomand tuturor mamicilor din ziua de azi, eu il cunosc de 24 de ani si am crescut ambii copii sub indrumarea dumnealui", ne scrie o mama a carei copii au devenit, sub egida Dr. Caruceriu Silviu, "doi tineri adolescenti sanatosi si frumosi". Diagnosticarea precisa si remediile eficiente sunt activitatile principale ale medicului ce profeseaza la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie Budimex din Bucuresti.

Dr. Ceuca Daniel

Specialist in chirurgie si ortopedie pediatrica la Spitalul de Pediatrie din Bacau, Dr. Ceuca Daniel este "competent si inzestrat cu multa rabdare". "Promptitudinea si profesionalismul" de care da dovada au atras admiratia unui numar impresionant de parinti care si-au tratat copiii in cabinetul sau.

Acesta este "recomandat cu toata increderea" si primeste, fara doar si poate, "nota 10".

Dr. Limoncu Ovidiu

Limoncu Ovidiu profeseaza la Clinica de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, in cadrul sectiei de Nefrologie Pediatrica. Laudat pentru capacitatea sa de a tine in frau afectiuni severe precum insuficienta renala cronica sau sindrom hemolitic uremic, Dr. Limoncu Ovidiu este adesea recomandat de catre parintii care si-au lasat copiii pe mainile sale vindecatoare.

Dr. Coltan Mihaela

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie Budimex din Bucuresti este locul in care profeseaza doamna Dr. Coltan, careia parintii ii acorda nota 10 pentru profesionalism si promptitudine. Este "un medic excelent", conform testimonialelor si "se dedica 100% copiilor". top medici pediatri

Dr. Plesca Doina Anca

Medic primar si sef al sectiei de pediatrie din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Dr. Victor Gomoiu, doamna Plesca este "un profesionist admirabil, atenta, riguroasa si un om minunat", confirma parintii ai caror copii au fost tratati de catre ea.

Desigur, acesta este un top aleator, iar numarul medicilor specializati in pediatrie care profeseaza cu dedicare si delicatete este mult mai mare in Romania. Voi ati avut de-a face cu astfel de profesionisti extraordinari? Daca da, asteptam cu drag sugestiile voastre!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medici pediatri Pediatrie

Articole recomandate

Citeste si despre