Masajul bebelusului, alege produsele naturale

/ / Modificat: 2011-10-27
Masajul bebelusului, alege produsele naturale

Copilul tau aduce o noua dinamica pentru familia ta, iar procesul cunoasterii reciproce este foarte important. Primul mod de comunicare cu bebelusul tau este cel tactil, astfel ca masajul reprezinta un mod minunat de stabilire a increderii si ajuta la construirea unei relatiei intime, calde intre parinte si copil.

Baby Natalia Ulei de Masaj este un ulei organic de floarea-soarelui, perfect natural, ce are grija de pielea delicata a bebelusului tau.

Masajul poate stimula, de asemenea, sistemele inca nedezvoltate ale copilului: circulator, nervos si imunitar si pot aduce beneficii ritmului cardiac, respiratiei si digestiei. De asemenea, incurajeaza elasticitatea muschilor, poate imbunatati capacitatea copilului de a se relaxa si poate ajuta la imbunatatirea programului de somn.

Masajul este o expresie instinctiva, fireasca de dragoste si prietenie. Modul de masare a copilului tau va veni probabil natural, dar exista cateva principii care ti-ar putea fi de folos. Poti masa copilul oricand. Multi parinti prefera sa faca masajul seara, dupa baie si inainte de culcare, ca parte din rutina zilnica a copilului.

Vei gasi prospecte cu informatii utile despre masaj, inclusiv instructiuni simple de urmat pentru masajul bebelusului tau in seturile New Parent Survival si Blissful Baby.

Intreaga gama de cosmetice organice si bio, Natalia Vital Touch se gaseste pe www.cocon.ro. In aceasta periaoda beneficiati si de promotia 25% reducere la toata gama!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre