Dulciuri si cadouri delicioase pentru petrecerea de botez

/ / Modificat: 2014-03-18
Dulciuri si cadouri delicioase pentru petrecerea de botez

Cautam pe Internet idei pentru petrecerea de botez a fetitei mele. Privirea mi-a fost atrasa de o imagine. Era un concept despre care auzisem si pe care imi doream sa-l vad in realitate, sa-l creez. Masuta cu dulciuri din imagine era poate cel mai frumos Candy Bar pe care-l vazusem vreodata. Mi-am spus: "Negresit, voi oganiza una la fel de frumoasa pentru botezul fetitei mele." Am gasit persoana perfecta care sa ma ajute, un specialist in deserturi, si asa a luat nastere Martipan Creativ. Toata sala mirosea a cupcakes si ciocolata, a liqueur Malibu si Amaretto si vanilie... ca la o veritabila Degustation du Chocolat.

Martipan-Creativ-CandyBar

L-am numit Happy Candy Bar, caci bucuria invitatilor ni s-a parut fantastica, iar entuziasmul cu care au primit aceasta mica surpriza pe care o pregatisem pentru ei, de nepretuit.

La fel au fost si celelalte momente Martipan Creativ care au urmat, caci echipa noastra a avut bucuria de a primi, cu modestie, dar imensa satisfactie, fiecare semn de multumire din partea clientilor sai. Candy Barul a devenit un trend, o nelipsita prezenta de la cele mai frumoase petreceri cu copii si oameni mari innebuniti dupa dulciuri frumoase, dar mai ales bune.

MartipanCreativ

Asadar, Martipan Creativ va crea pentru tine, cu mare bucurie si daruire, o masuta cocheta, personalizata in stilul tau, plina ochi cu dulciuri, care mai de care mai parfumate si delicioase. Alege tot ce-ti place: macarons, mini cupcakes, royal cupcakes, cake pops cu migdale si cocos, alune de padure caramelizate Wild Forest, figurine si acadele din martipan, pantofiori si sandalute din fondant fin De Wilton.  Fie ca alegi Candy Bar-ul, fie ca alegi marturiile Martipan Creativ, invitatii tai vor fi de-a dreptul fericiti si se vor simti rasfatati.

MartipanCreativ_marturie

Deserturile Martipan Creativ sunt sofisticate, dar in acelasi timp prietenoase, miros demential si sunt foarte, foarte bune, caci poarta in ele pasiunea si experienta celor care le creeaza. Gustul este diferit de tot ceea ce ai incercat pana acum. Suntem atenti la compozitie, textura, gust, miros, aspect. Retetele sunt originale, inspirate din patiseria germana, perfectionate in timp.

 MartipanCreativ_macarons

Cand pui suflet si o ciocolata foarte buna, reteta iese ca la carte. Vei descoperi mereu, in fiecare dintre produsele noastre, un gust si un miros aparte pentru ca folosim materii prime de calitate, testate si renumite in intreaga lume: ciocolata belgiana Callebaut, frisca naturala President, fulgi de migdale si cocos, vanilie de Madagascar, liqueur Malibu, Amaretto, Baylies, Cointreau sau Whisky.

MartipanCreativ_acadele

O bucurie delicioasa: cadoul perfect pentru invitatii tai. Nu uita: la plecare, invitatii adora sa primeasca un cadou cat de mic, o amintire, iar o bucurie delicioasa este perfecta. De aceea, iti recomandam cele mai apreciate marturii si daruri pentru invitati: mini cupcakes in cutiuta cadou, acadele din martipan degrade sau curcubeu, cake pops si macarons, toate imbracate in straie de sarbatoare, decorate cu fundita si ecuson asortate petrecerii tale. Invitatii tai vor aprecia un dar pe care sa-l savureze sau pe care sa-l imparta cei dragi.

MartipanCreativ_cupcakes

Sugestia noastra: cand cumperi un desert Martipan Creativ, acorda-ti cateva secunde de ragaz si simte parfumul fin al compozitiei si al ciocolatei belgiene Callebaut. Dulciurile Martipan Creativ sunt cu adevarat inconfundabile.

Urmareste-ne pe pagina de Facebook Martipan Creativ.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre