Copilul.ro

Ulei peste copii

Parintii aveau in trecut tendinta sa dea bebelusilor si copiilor cate o portie zilnica de o lingurita de ulei de peste zilnic pentru sanatatea acestuia. acesta este esential pentru sanatatea micutului.

Uleiul de peste in alimentatia copilului, mai este necesar?
Pestele, dar si uleiul din acesta, reprezinta una dintre putinele surse de vitamina D existente in alimentatie. De pe vremea bunicii, parintii aveau tendinta sa dea bebelusilor si copiilor cate o portie zilnica de o lingurita de ulei de peste zilnic pentru sanatatea acestuia. Chiar daca acestia consumau peste, toate beneficiile se regaseau doar in pestele gras, mai putin introdus in alimentatia lor. Acum au aparut si suplimentele. Mai este nevoie astazi sa dai asa ceva micutului? Si daca da, poti inlocui uleiul cu suplimentele? Beneficiile uleiului de peste la bebelusi si copii   Acizii grasi Omega 3   Acizii grasi Omega 3 se regasesc din plin in peste si in fructele de

Autor: Daniela Ganciu
Data: 17 martie 2014

Alte articole despre:  peste alimentatie bebelus

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.