Copilul.ro

Tratament tuse seaca

De obicei se investigheaza cauza tusei pentru a se stabili tratamentul. de aceea, este necesar sa mergi cu micutul la medic pentru a primi cea mai buna recomandare in acest sens.

Tusea seaca la bebelusi
Tusea seaca nu este o boala, ci mai degraba un simptom sau un mecanism de apare a organismului impotriva unor agresiuni fizice localizate in special la nivelul cailor respiratorii. Ea este uscata, sacaitoare si iritanta pentru bebelusi. Poate fi un simptom al racelii, gripei, bronsitei sau al altor infectii respiratorii frecvente la copii.    Care sunt cauzele aparitiei tusei seci la bebelusi?   Tusea seaca poate fi o reactie a unor afectiuni localizate la nivelul cailor respiratorii:   secretii;   inflamatii;   leziuni;   obstructii.   Factori si afectiuni care influenteaza iritatia cailor respiratorii si care

Autor: Daniela Ganciu
Data: 22 decembrie 2012

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.