Get Adobe Flash player

Sarcina dupa desfundare trompe

Desfundarea trompelor uterine ajuta la fertilitate si la conceperea mai rapida a unui bebe. sarcina poate aparea oricand dupa interventie, atata timp cat nu exista alte afectiuni asociate sau alte surse de infertilitate.

La cat timp dupa desfundarea trompelor uterine poti ramane insarcinata?

Desfundarea trompelor uterine ajuta la fertilitate si la conceperea mai rapida a unui bebe. Atunci cand ai trompele infundate, procesul de fecundatie a ovului de catre sperma este impiedicat, iar sarcina nu poate aparea. Se poate spune ca esti infertila  din aceasta cauza. La cat timp dupa desfundare poti incerca sa ramai iar insarcinata?   O femeie poate avea una sau ambele trompe uterine infundate. Blocarea lor conduce la infertilitatea femeii si imposibilitatea de a concepe copii. Acestea sunt diagnosticate cu ajutorul unui test care foloseste raze X numit histerosalpingografie.   Dupa diagnosticare, medicul recomanda desfundarea lor pentru a se putea obtine sarcina.

Autor: Daniela Ganciu
Data: 20 mai 2013

OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici